Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Tımarlı Hastane

Sagopa Kajmer - Tımarlı Hastane
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Tımarlı Hastane yozlaşan bir ülkede yozlaşlanmak mı kuvvet olan? sosyetik namertlere boyun eğmek mi dürüst olan? paraya esir edinmek mı? türkiye'de yasa ona buna yalakalık etmek mi? anayasa maddesi 347 para eşittir yalakanın malı kokonolar emri vermekte esir hastanın eşine dalkavuk üç kuruş için verdin ödünü sosyete denen paragöze, hırsız ırk soyucu akıllı geçinen cehennem odunları akar gözlerinden yaş cennetin ırmaklarından yozlaşmışız iyiden iyiye para için satmışız anamızı tv alemde delikanlı fazla, etilerde para bok gibi mikrofon teröristleri göt göbek atar mala hasar veren maldan yoksun delikanlılar sagopa kurşunu çakar çaaaaak göt deliğinin içine tıpa kajmerin evi tımarlı hastane hastane, tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane bok yeme otur aşağıya ayakta duracak biri varsa o da benim sagopa kajmer tanı adamını kajmer endamını tat tekrar onlar televizyonda, radyoda ve sinemada sosyete denen palavra, biliyorum ancak ülkeyi soyan da onlar, biliyorum ama nice sagopalar var türkiyede, haykırmak isteyen kardeşlerim yola devam, hiphopla gelecek bedduam makatına, kurşun pesimist paranoya bi bok yapamayıp ressam olana paçozların elinden tutanlara fuck you nigga maksat almayana uzayan ok her şey gerekçe, sagopanın evi tımarlı hastane hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane  

858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt