Sagopa Kajmer Vatan Her Şey Vatan İçin Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için static: Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz acı yok bu vatan toprağına dökülen karış karış ya vatan veya can rabbimden rahmet sana kefensiz yatanGözüne vur yada dikenle oyarım gözünü çakal fazla gölge ediyorsun ha türkçede de uyruk biraz daha ağırbaşlılık belalın arkasından nefret edilen şey önünde sağa sola bakmasana lan derhal bana Türk çelikle geliyor işte sana bomba dalgalanan göklerde yıldız ve hilal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal fuchs:Çalışan türkiye gözümün önünde atam sen sıcacık ol uygun mehmetcik tepede bekler nöbette türk bayrağı dalgalanır göklerde türkiye için ölürüm ben sözümde kimse duramaz türkün önünde ben varsam bu dünya üstünde kimse bölemez bu vatan göklerde daima ilerleme hedefinde sözünü tutan ve namusun ardından bu vatanın üstünde herkez kardeştir bunu beynine iyi yerleştir Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için Ses:Bizansı şaşkınlık sabrımı taşırma geliyor slep bu tepine suratına kartal gibi havalanırım gökleree gökler benim ayyıldız benimsin gelAffedemem vatanıma hatalı yapanı otuz bin askerin canını alanı aklına asılır şeymi bu unutmadım yapılan resmi hatırladım gözümün önünde ağlamaklı bir küçük çocuk baba diyor babasının künyesine kabir taşına sarılmış ne ne diye sordum bunu kendime Vatan Vatan toprak altında yatan unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan bitsin artık ölümler bitsin bundan böyle bu cefa çekemem bile bile Birlikten kuvvet doğar güçler birleşti Static dehşet ses (diyemem)güçler birleşti kötülükler yeniden kovar vatan sağolsun Budur bizi birleştiren nokta gaye dorukta hayret bir elin nesi var iki elin sesi var güçler birleşti hip hop sonsuza değin Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.