Sagopa Kajmer ve Alex İyi Geceler Sözleri İyi Geceler Şarkı Sözleri Alex İyi Geceler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda iyi geceler adlı şarkıların sözlerini birinci olarak Sagopa Kajmer'den sunuyoruz derhal peşinde ise Alex iyi geceler şarkısının sözlerini paylaşıyoruz 1549250522 1549250522 sagopakajmervealexiyigecelersozleri5c57afdf1290dsagopakajmervealexiyigecelersozleri5c57afdf1290dsagopakajmervealexiyigecelersozleri5c57afdf1290d Sagopa Kajmer İyi Geceler Sözleri Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı kaç çiçek sarardı adını aldı bütün yaşamlar her hayatta bin diken var Bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine, duydu kulağım vardı yaşamım komalı ezgilerine çakıllı rap yolunda bohçasıyla Sagopa K izdihamda brülör tüm ışınlar beynim ortasında ateşi Külle bezenip gülle kandırıldı bütün hayallerim ve sen seyirci mecbur tehşir sahnesinde âmâ ebe ve rahibeydi gün yüzüm enkaz gül yüzüm terane her zaman hüzün gazabı her üzüm kederdi bütün çözüm gözüm seyire daldı değil misafirim tekilim tek tabanca yoluma dökerim suyumu ilerlerim sudan sebeple kavga çıkaran ademoğlu yordu aklı kötüye iyiyi yetime terk ettik akibetime zerk ettik sefile yol verdik keklik avına çıktık benzeri avcılarda bizdik avlar ortasında avlanan da istemenli etme kalbini nedeni ne nevaleler havale komada ezgiler ve intaharda tüm kadercil yazgılar ki evcil arzularını nesili tükene durmuş şiirbazın satırı donmuş (2x) Devlete Ait çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla, neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla, külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektim hasadı çık yıkık dökük duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser Misaldi kendimce cennet ve cehennem masaldı, okunan tüm hikayeler hayaldi, bir şeker kız oldu kimi zaman ve birde aç bir kurt, vivaldi çaldı aşkı sundu defalarca öykü sonunu buldu, haylaz uyudu Aşkı anlatanlar aşkı kaybedendi,nefret olgusuyla yaşama sırt dönenler resti çektiler ve katlettiler selamlama sabahsız kendilerine zorla despot oldular ve zurha kasvet ettiler Yalancı konuşur oldu hep yalancı lisanı hayamın mübayisinde şarabı kan yarattı derde daldı,arama bulunmak istemeyeni sorma armağan etki tekliği,tekillik olgunergin yapıcı Kapıcı çalmasın bu kapıyı bırakın,tek sefada yaşanır her acı panzehirle ölümü fark etti her zehir kibren ilacı,üç yalan bir içten götüre dursun sırrım kalbim tutsun olsun,kaderi balla sıvalı akıbetler yarına baksın ekledim bu devlete ait Tanrı bir karoser yarattı kaybeden zamandı (2x) Resmi çekti tanrı koydu önüne bütün resimleri hatırla, neydi sebebi yapılan bütün hataların bağışla, külemi döndü sevgiler hesap ver ben değil olmadan evel emeller ektim hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım sonbahar oldu yanıt ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben değil olmadan evel dualar ettim canını ser Alex İyi Geceler Şarkı Sözü Rüyama gel orda sev beni Önce dokun sonra sarıl bana Uyanana kadar koru beni Tıpkı melekler gibi hadi Rüyama gel orda sev beni Önce dinle anla sevgimi Uyanana dek koru beni Tıpkı melekler gibi hadi Kapattım gözlerimi bekliyorum Seni içimde istiyorum Kapanmış gözlerim bekliyorum Seni içimde istiyorum İyi geceler İyi geceler Bi sus sorma neden diye Önce dinle anla sevgimi Uyanana değin sarıl bana Tıpatıp melekler gibi hadi Kapattım gözlerimi bekliyorum Seni içimde istiyorum Kapanmış gözlerim bekliyorum Seni içimde istiyorum İyi geceler İyi geceler Uyku çok tehlikeli Uykuda bilinmeze gidiyor edinmek Heyecanlandırdığı gibi ürpertiyor da beni Niçin uykumu hatırlamıyorum Uyurken duymuyorum ve Ne dek savunmasız oluyorum Uyku bastı gözlerim yoruldu Ama daha da bi heyecanlandım Uykumda bi serüven mi bekliyor acaba beni Hadi o süre sende bulmaya çalış Rüyana çağır uyumadan önce beni İyi geceler