Sagopa Kajmer Zuzum işte geldim hani özledim demiştin ya dayanamadım geldim hayallerimi süsleyen sevgisiniyüreğine kazıyan sevgiliye geldim sana geldim zuzu sana geldim zuzu kokunu elimi sımsıkı tutuşunu gözlerindeki sevda ateşini özledim zuzu aşkım zuzum benim birtanem bi bi bi birtanem bi sana geldim sana hsretiyle yandığım yare hayallerimdeki o her zaman rüyalarımda gördüğüm prensime geldim işte geldim seninleyim tamamlanmış mı? oldu mu şu anda? geldim hazır mı zuzu? fakat ben seninnim işlenmiş mı? iyi cilalı sagopakajmerzuzum5c5783728b2ccgifalt hahaha hahaha hahahasagopakajmerzuzum5c5783728b2ccgifalt hahaha hahaha hahahah ay fazla mutluyum hahahhahah ama ben seni fazla özlemişim zuzu ama bunların tümü düş burda yoksunki sen yalnızca hayal etmiştim ya pat diye burdasın sandım seni yeniden mahrum tekrar ordasın fazla uzaklarda İSTANBULDA İSTANBUL BEKLİYOR ONSUZ OLMAM DİYOR aman iğrençti sesim iğrenç fakat şey neydi? benim benim en fazla sevdiğim şarkı var ya hani hatırlıyor musun BEN ONA RESMEN AŞIĞIM DITDIDIRIRIRIM bitmiş çok konuştum anladım fazla konuştum susuyorum sustum (büyük harfle yazılanları şarkı türünden okuyun)