Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa'dan Nİckler

Sagopa'dan Nİckler
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa'dan Nİckler sagodan kapak sözler sen benim sarhoşluğumsunne ayılabildiğim ne ayılmak istediğim dün gece gök yüzünde yıldızların olmadığını fark ettim olan güzel şeylerin habercisiydi sende karşıma meydana çıkan en güzel şeydin Kime dokunur ellerim, kimi görür gözlerim, Vefat çıkar karşıma, gerçi sen derim Sen gül yeterki ben bu dünyadan giderim,Sen sev yeterki ben senihep severim! bitik kadar yakın yıldızlar değin uzaksın uzanırım yetişemem yetişirim dokunamam dokunursam vazgeçemem vazgeçersem yaşayamam çünkü sen herşeyimsin Karanlık gecede kayda değer değil yıldızları görmek gündüzleri yıldızları görebilmek beceri aşık olmak kayda değer değil bir ömür boyu sevebilmek beceri Bir GeCe Yarısı Titreyerek Uyanırsan Bilki Resmini Öptüğüm Gündür Bir Gün Nedensiz Yaşlar Süzülürse O Hoş Gözlerinden Bilki Yokluğundan Öldüğüm Gündür Aşk bir içkidir cümbür cemaat içemez bir defa içen katiyen vazgeçemez geceleri yıldızlar yakınlasıyor,yagmur yagınca bulutlar birbirlerini ıslatıyor hani varya ben senin yanındayken sen beni ısıtıyorsun sahi sende sevebilir misin beni seni sevdiğim değin dokunabilir misin yüreğime bak orada sen varsın mutluluk nedir deseler sen derim olabildiğince yalnız martıların denizi sevdiği kadar,toprağın suyu sevdiği değin ,benim seni sevdiğim kadar sende beni sevebilimisin??? korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın,hatırla! gülün dikeni olmasa hiç bu değin sevilir miydi Eğer fiilen birini seversen, Onu bağımsızlık bırak! Sana ait almak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boş yere peşinden koşma Asla da senin O L  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt