Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şahan Gökbakar Öğretmeni Tarafından Şiddete Uğrayan Öğrenciye Burs Vermek İstediğini Duyurdu

Şahan Gökbakar Öğretmeni Tarafından Şiddete Uğrayan Öğrenciye Burs Vermek İstediğini Duyurdu
0
38

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-828096b86a4aa6a2117f86e38cafcf0d2860b9af.jpg

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Aksaray'da bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali İstek Y. tarafından öldüresiye dövülen 11 yaşındaki öğrenciye eğitim bursu vermek istediğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Aksaray'da, bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali İstek Y., koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'yı tokat ve yumruklarla öldüresiye dövmüştü.

Bu dehşet veren olayın akabinde da vatandaşlar #AliRızaYTutuklansın etiketiyle isyan etmişti.

Toplumsal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da bu biçimde yansısını lisana getirmişti.

Artık de Gökbakar, "Ailesi bize ulaşırsa, eğitim bursu vermek istiyoruz." 11 yaşındaki öğrenciye eğitim bursu vermek istediğini duyurdu.

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt