Şahan Gökbakar Röpörtajı 'ABARTILI ŞEYLERİ SEVİYORUM!' 1548618556 1548618556 sahangokbakarroportaji5c4e0b4078227sahangokbakarroportaji5c4e0b4078227 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersahangokbakar4kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg RECEP İVEDİK FİLMİ İLE FAZLA SAYIDA ELEŞTIRI ALAN ŞAHAN GÖKBAKAR, ABARTILI İŞLERİ SEVDİĞİNİ VE ALIŞILAGELMIŞ ARMONI İÇİNDE FARKLI ŞEYLER YAPAN KIŞILERIN KENDİSİNİ FAZLA GÜLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ Son zamanlarda en çok eleştirilen kişilerin başında geldiğini gösteren Gökbakar, bu eleştirileri ilk başlarda ciddiye aldığını oysa daha sonra fazla da siklet vermediğini belirtti Televizyon gazetesi'nin haberine göre, tv8'de program yaparken minik bir kitleye hitap ettiğini ve bu kitlenin kendisini anti medya duruşu olan, enetellektüel bir kişi olarak kabul ettiğini anlatan Şahan Gökbakar, 'atv'ye geçtikten sonradan ben ve programım, beraberinde İbo Show'lara katılma süreçleri başladı Millet, 'bize özel, anti medya duruşu olan, entellektüel bir adam gitti, yerine bir piyasa maymunu geldi' moduna döndüler Halbuki pek yok ve dolayısıyla bunu hissettiğin süre da insanların senden beklentileri ve senin hakkındaki fikirlerini böyle düşündüğün süre öteki programlarda çok artı kuytu olamıyorsun' dedi Gösterişli işleri sevdiğinden bahseden Şahan, komedinin kendisi için ne ifade ettiğini şöyle anlattı: 'Mevcut düzenin içinde o alişilagelmiş şahsiyet çok ayrı ve saçma bir şey yaparsa çok gülünç olabiliyor Ben böyle bir şey buldum bence Küçüklükten beri bununla çok eğlenirdim'