inanılmaz nickler fantastik nickler sahane nickler en şahane kavgalı nikler SöyLénmémi$ sözLéRim vaR Dalma Düşünme Inleme Hayat bu! mahfeder insanı mesutken Bak ben ağlıyormuyum? herşeyimi kaybetmişken Hiç Hayallerinizden 0Aldınız Mı? sadisttiR Ahali , kendiLerine yerinde mazo$ist ararLar Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar YaRınıMı bRaqTm düN'm KaHpE çIkıNca !! ' Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor gözü yaşlı değilim ama gözlerim doluyor ! İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım dek Bu hasret İstanbul’a da koymalı bana koyduğu kadar El Değmemiş IntiharLarım Var ßenim MecaLsis YaşamaLarım sefioRum yaLan yoqh ! umutLaNma aşq biTTi ! yanqınLar biLe yaqmadı gözLeriN kdR ! hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsundöneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun! oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalıbir türlü üzemiyorum onlarıElinde sonunda mutlu oluyorlarbir türlü bana benzemiyorlar YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem gelir Misin? 'nefess aLma efess aL' Ey,iKi AdımLık YérKüré Sénin ßütün Arkadaki ßahçéLérini Gördüm ßén Yaşam Né Acayip öküzLér FaLan ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık(L) ßén séni séviyorum amaLarına kar$ıLık, fakat ßén séni séviyorumLarım vardı qittikcé dévrikLé$ti SiLdim héßsini fasLa özénMé altında kaLıRsın (, Hépimiz Sorumlu oLamayacak dek ßénciLiz kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur