Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sahiden aşık olanlara soru sormak istiyorum

Sahiden aşık olanlara soru sormak istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya ben hiç aşık olmadım anlamıyorum daha açık konuşmak gerekirse adam kıza aşık oluyo gece gündüz onu düşünüyo ona şiirler yazıo kızda oğlanı parmağında oynatıyo ancak çevrenize bakın bi sürü güzel kız var hepsiyle tek tek çıkmak varken nie bi her birine sizi çok etkiliyo daha açık konuşmak gerekirse onu ne özel yapıyor??? Daha güzel daha zeki kızlar var yada daha yakışıklı erkekler ben bakıyorum cümbür cemaat birbirine benziyo tümü hoş hepsi iyi konuşuyo arada saf yada utangaç çıkıyo lakin hepsi aynı belirgin özellikleri taşıyor Hergün benzer şeyleri yapıo simalar öbür karakterleri benzer aşık olanların yazılarını okuyorum aşk mı diorum bu ölesine çıkıyo aşık oldum dio

Nie defalarca onu düşünüyorsunuz en çok bunu merak ediyorum git megan fox düşün yada kate upton nie nie lan fazla merak ediyorum

Similar threads

Ilk Önce şunu söyliyim böyle bişeyi biçare kalmasam yapmazdım ve imlâ uzun olabilir Allah rızası için sonuna kadar okuyup yorum yapın,ama günlerim eziyete dönüştü konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat bana takviye ederseniz müteşekkir kalıcam,şu anda size her şeyi anlatıyorum bundan 8 ay önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,717Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt