şahika sözleri (şahikacılar buraya) şahika sözleri sahika sözleri şaika avrupa yakası şahika şahikanın sen ve arkadaşların toplu halde kendinizi satsanız bu elbiseyi ödeyemezsiniz bütün maddesel varlığım ve iskandinav tarzı uzuvlarımla senin olmamı mı istiyosuun? çünkü bunun dörtte üçü heyecandan mütevelit gaaaazzz…yaa gerçekteeennn… yemeğimi payylaşmayı seevmiyorumm…ilke meselesi bebeğimmm bak bebeğim, salon kadını çizgimden kaymak üzereyim işte böyle ara sıra de namusumla döverim adamı sınırsız libidona noldu minik serseri? huuop!!! rahatmısın oglum sen? oyyyyyyyyçook tatlıııııı ay inanmiyorooooom … naber geçkin taze? aaahhhhhaaahh… (şahika butik sahibi kadınla) şahika:ne baktın yavrum gözlerini belerte belerte? kadın:maşallah, kiloyu falan hiç takmıyorsunuz, happur huppur gidiyor ohh ş:yargılıyor musun sen beni, lokmamı mı sayıyorsun? kızım var ya ben seni, senin butiğini, butiğinin olduğu mahalleyi satın alırım bee, seni paramla döverim ben k:yanlış anladınız beni şahika bayan ş:aaaaaaaaaa!! yemek yemek yerken oyalama beni bee!! basit!! (şahika ofistekilere) ben odamdayım fatoş: ah, odamda derkenn ş:bebeğim, sen bu işi bir türlü çözemedin ya,oda benim odam, büro benim ofisim,dergi benim dergim, oturduğun sandalye bile benimkavradın mı? zibtruki? fatoş:ne?! ş:zönk!! asahikasozlerisahikacilarburaya5c563d2994dbcgifalt hahaha hahaha hahahahayyy!!