Şahnaz Çakıralp ve Murat Öncel'in Çirkinleşen Boşanma Kavgası ! şahnaz çakıralp murat öncel şahnaz çakıralp kocası şahnaz çakıralp boşanma haberleri 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Ünlüler güle oynaya basında irtifa zirve fotoğraflarla evleniyor, kısa bir süre daha sonra da çirkinleşerek ayrılıyorlar Buna sık sık tanık oluyoruz melekler ne yazık ki Ama evlenmek kadar boşanmanın da doğal olduğu bir türlü kabullenilmiyor Yine De ünlülerin evlenip boşanmalarına da düşünce giz ermiyor ya , hadi neyse Bu dek lafı söylememizin sebebi bir boşanırken çirkinleşen daha çiftten dolayı: Şahnaz Çakıralp Murat Öncel Kendisinden 20 yaş büyük Prof Dr Murat Öncel ile evlenme haberine forumumuzda yer vermiştik sizlere Şimdi de çirkince ayrılıyorlar ve biz bu boşanma haberini sizler için yayınlıyoruz melekler 1548646270 1548646270 sahnazcakiralpvemuratoncelincirkinlesenbosanmakavgasi5c4e77830e6c7sahnazcakiralpvemuratoncelincirkinlesenbosanmakavgasi5c4e77830e6c7 sahnazcakiralpvemuratoncelincirkinlesenbosanmakavgasi5c4e77830e6c7 Prof Dr Murat Öncel, eşi Şahnaz Çakıralp'in 'Borçlarını ben ödedim' iddiasına sert çıktı: 'Düğünde taktığım kolyeyle bile lüks bir otomobil alır İftiralar bir komedi' AÇIKLAMALARA GÜLÜP GEÇİYOR Güzel oyuncu Şahnaz Çakıralp'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu eşiyle ilgili ortaya attığı iddialar şaşma yarattı Çakıralp, Prof Dr Murat Öncel için Evlendiğinden beri onun borçlarını ödedim Kendisine ait bir kredi kartı bile değildedi Eşinin bu sözleri karşısında günlerdir koruduğu suskunluğunu bozan başarılı profesör, Bu sözler tam bir komedi Şahnaz için fena konuşmam lakin söylenenler de çok ayıpdedi Prof Dr Murat Öncel, ekledi: 'MAHKEMEDE KONUŞACAĞIM' Şahnaz, kredi kartım olmadığını söylüyor lakin benim bir tanesine 70 bin lira, diğeri de 60 bin lira limitli kredi kartım var Kredi kartı ekstrelerine bakılırsa; ödemelerin kimin tarafından yapıldığı ortaya çıkar Ben paraya tartı veren bir insan değilim Pek olsaydı; Şahnaz'a Four Seasons Otel'de nikah yapmazdım! Yalnızca düğünde ona taktığım kolyeyle bile lüks bir araba alınır Boşanmak isteyen, mahkemeye gider Manşet almak için asılsız talimat yapmaz Ben her şeyi mahkemede konuşacağımSERVETLiK TAKI TAKTI Şahnaz Çakıralp'in 'parasızlıkla' suçladığı eşinin oyuncuya düğünden önce taktığı zümrüt ve pırlantadan oluşan takı setinin fiyatının takriben 200 bin lira olduğu söyleniyor