Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sahneler Gazanfer Özcansız Yetim Kaldı

Sahneler Gazanfer Özcansız Yetim Kaldı
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sahneler Gazanfer Özcansız Babasız Kaldı SAHNELER BABASIZ KALDI! 1548628512 1548628512 sahnelergazanferozcansizyetimkaldi5c4e322480f16sahnelergazanferozcansizyetimkaldi5c4e322480f16 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberavrupayakasi321231&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 27 OCAK’TAN BU YANLAMASINA AMERİKAN HASTANESİ’NDE TEDAVI GÖREBILEN TİYATRONUN USTA OYUNCUSU GAZANFER ÖZCAN YAŞAMINI YİTİRDİ SANATÇININ SON ROL ALDIĞI ’AVRUPA YAKASI’ DİZİSİNDEKİ ROL ARKADAŞLARI VE SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ Hastaneye gelen Gülse Birsel, Cet Demirer, Binnur Kaya, Hasibe Eren, Rutkay Aziz, Sarp Apak, Levent Üzümcü, Engin Günaydın, Yavuz Seçkin, Hümeyra'nın taziyelerini kabul eden Gazanfer Özcan’ın kızı Fulya Özcan yaptığı açıklamada, 'Babamın siz basın mensuplarına fazla saygısı vardı, sizi her zaman önemserdi, rahatsızlığı ortaya çıkınca açıklanmasını istemedi ’Beni daima iyi hatırlasınlar’ dedi Komedi oyuncusu olduğu için daima tebessüm eden ve güldüren bir insan olarak hatırlanmak istediğini söyledi' dedi Fulya Özcan annesi Gönül Hale Özcan’ın evinde olduğunu ve denetleme altında tutulduğunu belirtti Usta dostları ağlayan Cet Demirer: Acımız çok büyük O benim için bir babaydı Tüm Avrupa Yakası ekibine ve Türk halkına taziye diliyorum Yeri doldurulamaz Behzat Uygur: Ustamızı kaybettik Sanat dünyası için fazla kayda değer bir kayıp Kendisine Allah’tan rahmet, sanat dünyası ve ilk olarak ailesi olmak üzere Türk halkına baş sağlığı diliyorum Süheyl Uygur: O bizim için bir usta, bir öğreticiydi Levent Üzümcü: Yalnızca bedenen aramızdan ayrıldı tekrar tekrar biz onunla o bizimle birlikte olacak Acımız büyük, ailesine başsağlığı diliyorum Yavuz Seçkin: ’Babamı kaybettim, çok şey öğrendik acım ebedi’  

858,496Konular
982,391Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt