bilgisayarci
FD Üye
Bursa Osmangazi’de Mithatpaşa Ortaokulu’nda Okul Müdürü Haydar Akın, uydurma doküman düzenleyerek öğrencilerin hemcinsleriyle oturmayı yasaklamıştı. Gelen reaksiyonlar ve evrakın düzmece olduğunun öğrenilmesi üzerine misyonundan alınan müdür bugün tekrar vazifesine iade edildi.
Bursa’da Mithatpaşa Ortaokulu’nda velilerin talepleri doğrultusunda öğretmenlere yazı göndermesinin akabinde misyondan alınan okul müdürü Haydar Akın vazifeye iade edildi.
EBS Bursa 1 No’lu Şube Lideri Ramazan Acar açıklamasında, “Haydar Akın müdürümüz vazifesine iade edildi. Bir yanlıştan dönüldü. Başta Genel Liderimiz, teşkilatımız ile sivil toplum örgütlerimiz olmak üzere dayanaklarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
'Hamdolsun, yanlışlıktan dönüldü'
EBS Bursa 1 Nolu Şube Lideri Ramazan Acar mevzuya ait yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı: “Eğitim Bir Sen olarak vazife ve sorumluluklarımızın farkındayız. Geçtiğimiz günlerde Haydar Akın müdürümüzün vazifeden alınması gerçekleştirdiğimiz aksiyonla kınayarak, Ulusal Eğitim Bakanlığı’na davette bulunmuştuk. Davetimiz bugün karşılık buldu. Bir yanlıştan dönüldü. Hamdolsun. HaydarAkın Müdürümüz vazifesine iade edildi. Mithatpaşa Ortaokulu’nun önünde gerçekleştirdiğimiz aksiyonda bizleri yalnız bırakmayan Genel Lider Yardımcımız Ramazan Çakırcı, teşkilatımız ile sivil toplum örgütlerimiz, velilerimiz başta olmak üzere toplumsal medya ve çeşitli platformlardan haksız, hukuksuz karara reaksiyon gösteren herkese çok teşekkür ediyorum”