sahte kentin isteksiz adamı! Bundan Böyle kelimelerin sustuğu, zamanın durduğu, bir tek gözlerimin konuştuğu andır şu anda Gözlerimden akıcı damlaların haykırdığı vakittir Tarifini bilmediğim bir acı saklamışım içime Bu acıları çoğaltmışım Biriktirmişim Ve patlamış bugün Her bir tarafa acı, her bir tarafa kan bırakıyor Düşünüyorum yalnızca ben Düşünüyorum hak edecek ne yaptım diye Varamıyorum bir sonuca Anlayamıyorum kimseleri Değil olmaya yüz tutuyorum Öldürsünler beni istiyorum Yüreğimi sahte kentin sahte aşklarına bırakıp çekip gitmek istiyorum kendi yalnızlığımla beraber Senden tek parça olmayan bir yere Olmayan bir şehre Belki mutlu olurum… Ben Kaçamam ki Çekip gidemem oysa hayatımdan Yüreğimi bırakamam ama yaban ellere Ne yaparım BilmiyorumBildiğim tek bir şey var Bu bilinmezlik ben gitmesem bile beni alıp götürecek Ey Sahte kentin gönülsüz adamları ne istediniz benden Hep kendime sakaldım duygularımı Sevmek sevilmek istedim sadece Ötesini beklemedim kimseden Yalnızca sevmek sadece sevilmek Ama anladım oysa en günahsız duygu hoşlanmak bile değil olmuş bundan böyle beni ben yapan duygu değil olmuş artık Ben yaşasam ne faydaki Ben yaşasam kime neyi ispatlayabilirim ancak Kime neyi öğretebilirim Bunların hepsini toplasam “koca bir hiç im aslından bu şehirde Bu insanların arasında Yalnızca “Koca Bir Hiç … Artık alıştım gözyaşlarıma Alıştım gitmelerine Alıştım sevip sevip sonra sevememelerine Alıştım bundan böyle bu koca dünyada senin bir hiç olduğunu bilmeme rağmen seni koca bir dev yapıp o devin aşağıda ezilmeye Alıştım ya Alıştım kahreden yokluğuna Düşünme beni Ve Şimdi biliyorum Bu Son Bu son gözlerinin gözlerime dudaklarının dudaklarıma değişi Bu son omzunda uyuyuşum… Bu son sözlerim Bu son bakışım Bu son öpüşüm Hadi artık ayrılık vakti Yine gitmelerinin vakti Lakin sonsuza gitmelerinin hiç gelmemelerin vakti Hadi ver son öpücüğü de git artık Hazır işte Hadi Kalkalım artık Geç oldu Git artık Bakma Görme gözyaşlarıma Hayır ağlamıyorum doğrusu Sahiden Sen sonumdun unutma Aramayacağım bir daha Madem o kadar istiyorsun Madem sevmiyorsun güvenmiyorsun Madem git diyorsun Cilalı Sana laf… Gidiyorum Kendine iyi bak olur mu? “Seni Seviyorum Ne olur sus Yalvarırım sus Hadi git Arkana bakma(Nasıl da isterdim bi defa dönüp bakmanı ) Hayır istemiyorum Bakma Güle Güle sahte şehrimin gönülsüz adamı Bende seni seviyorum Sende benim sonumsun Unutma …Ne Senden Öncesi… ……Ne Senden Sonrası…… Ve Son İşte sen gidiyorsun isteksiz adamım Ve vefat geliyor Güle Güle alıntı