Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saints Row 3 nasıl indirebilirim

Saints Row 3 nasıl indirebilirim
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar saints row 3 indiricem cd den ama indiremedim

1 cd

besrttceapart1rar
besrttceapart2rar
besrttceapart3rar
besrttceapart4rar

2cd

besrttceapart5rar
besrttceapart6rar
besrttceapart7rar

cd lerde bunlar çıkıyor yardım

Similar threads

beyler lutfen yardım gerek saints row 3 yukledim crack fln herşeyi yaptım ancak oyuna basıyorum 23 sn geçtikten sonra pc yeniliyor(sağ klik yeniledeki gibi) we altta saints rowun sekmesi çıkıyor ve gidiyor lutfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar saints row 4 oyununu reloaded olarak indirdim ve iso kalıbını daemon tools lite ile açıp masaüstüne kopyalamak istedim ancak setup4bin dosyasına geldiğinde kalıp bdrom dan çıkıyor 4 kez denedim 4'ünde de aynı şey oldu yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Saints Row The Third oynamak istiyorum pc'm bu oyunu kaldırır mı ? İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 32 bit İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 220 GHz (2CPUs), ~22GHz Bellek : 2 Gb ram DirectX sürümü : 11 DAC türü : Internal DAC (400MHz) Ekran kartı : 1 Gb Ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
  Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, yeni Saints Row (2022) için altı dakikalık bir oynanışa genel bakış fragmanı yayınladı.   Yeni Saints Row oyununda, yanında dostların Neeah, Kevin ve Eli ile geleceğin Mafya Babası olarak Saints çetesini kuracak, Santo Ileso'nun sokaklarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Saints Row 3 Remastered, 22 Mayıs'ta Steam'e geliyor. Resmi Saints Twitter hesabı "SR3 Remastered'ı Steam'e getirme gibi bir planınız var mı?" sorusuna net biçimde "Evet, 22 Mayıs'ta" cevabını verdi. Bu oyun 2020 yılının Mayıs ayında hem konsollar için, hem de Epic Games Store üzerinden PC için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt