Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saints row açılmıyor yardım!!!

Saints row açılmıyor yardım!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler lutfen yardım gerek saints row 3 yukledim crack fln herşeyi yaptım ancak oyuna basıyorum 23 sn geçtikten sonra pc yeniliyor(sağ klik yeniledeki gibi) we altta saints rowun sekmesi çıkıyor ve gidiyor lutfen yardım

Similar threads

arkadaşlar saits row 4 ü sorunsuz bir şekilde yükledim oyunu açmaya çalıştığımda steam açılıyor ama oyun açılmıyor bir türlü halledemedim yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve kısa bir süre sonra çıkış tarihinin 23 Ağustos 2022‘ye ertelenen Saints Row için yeni haberler geldi. Seriyi sıfırlayarak köklerine döndürmeyi planlayan THQ, bu hafta düzenlenecek olan The Game Awards etkinliğinde oyuna dair yeni bilgiler ve bir oynanış videosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ; Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt