Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sakalda Keramet Olsa, Keci Şeyhlik Ederdi Atasozunun Anlamı

Sakalda Keramet Olsa, Keci Şeyhlik Ederdi Atasozunun Anlamı
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sakalda Keramet Olsa, Keci Şeyhlik Ederdi ne demek
Sakalda Keramet Olsa, Keci Şeyhlik Ederdi sozluk anlamı

Sakalda Keramet Olsa, Keci Şeyhlik Ederdi acıklaması, anlamı

Olağanın dışında olandan umut beklemek insanları hayal kırıklığına uğratabilir Doğru olandan şaşılmamalıdır

Similar threads

Az Sabırda, Cok Keramet Vardır sozunun Anlamı Az Sabırda, Cok Keramet Vardır Anlamı Az Sabırda, Cok Keramet Vardır Atasozunun Anlamı nedir Az Sabırda, Cok Keramet Vardır ne demek Az Sabırda, Cok Keramet Vardır Atasozunun Anlamı Kişiler Allah'tan her ne kadar hayırlı bir hayat ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
İt Urur Kervan Yurur sozluk anlamı İt Urur Kervan Yurur ne demek İt Urur Kervan Yurur atasozu acıklaması İt Urur Kervan Yurur atasozunun acıklaması, anlamı: Gercekleşmesi doğal olan işlere, durumlara karşı cıkılsa da engellenemez Bu bakımdan kotu niyetli kimselerin sozlerine ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Oz Ağlamayınca Goz Ağlamaz ne demek Oz Ağlamayınca Goz Ağlamaz atasozu ve anlamı Oz Ağlamayınca Goz Ağlamaz atasozunun acıklaması, anlamı: Bu atasozunun sozluk anlamı şoyledir: Yaşanan bir acının aslını yurek yaşamadan kesinlikle ifadelere yansımaz Bir insanın acısını anlayabilmek icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Sev Beni, Seveyim Seni ne demek Sev Beni, Seveyim Seni sozluk anlamı Sev Beni, Seveyim Seni atasozunun acıklaması, anlamı Bu atasozu Sevgi karşılıklı olur, Sen beni seversen ben de seni severim anlamındadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Şeytanla Ortak Buğday Eken Samanını Alır ne demek Şeytanla Ortak Buğday Eken Samanını Alır sozluk anlamı Şeytanla Ortak Buğday Eken Samanını Alır atasozunun acıklaması, anlamı Hilekar, sorumsuz kimselerle ortak olanlar, yapılan işin zararını yuklenirler
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt