Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sakallı ipten ayrı klozet takımı örneği varmı kış geldi de bu klozetin üzerine ben sakallı ipten klozet takımı örmek istiyorum Bana örülüşü ile birlikte farklı bir tane model gösterir misiniz teşekkür ediyorum
Sakallı ipten klozet takımı yapımı klozet takımı sakallı ipten klozet takımı sakallı ipten takımları yapılışı yapımı Ben bir örgü çılgını olarak bulduğum her modeli denemeye bayılıyorumOlsun olmasın mutlaka uğraşırımÖrgü örmeye bayılıyorumGenelde giyim üstüne örerimEvim için ördüğüm o kadar...
Sakallı İpten Klozet Takımı Örülüşü
Sakallı İpten Klozet Takımı Nasıl Örülür Resimli Anlatım
Evet Sevgili bayanlar hanımlar sakallı iplerden yapılan klozet takımlarına bayılıyorlar üşenmeyip çok'da kısa zamanda örüp kullanmaya başlıyorlar ve oldukca şık bir görüntüsü oluyor sizlerle bu...
Sakallı ipten klozet takımı nasıl orulur
Sakallı ipten klozet takımı yapılışı anlatımlı
Evet Sevgili bayanlar hanımlar sakallı iplerden yapılan klozet takımlarına bayılıyorlar uşenmeyip cok'da kısa zamanda orup kullanmaya başlıyorlar ve oldukca şık bir goruntusu oluyor sizlerle bu guzel...
Sakallı ipten klozet takımı nasıl örülür
Sakallı ipten klozet takımı yapılışı anlatımlı
Evet Sevgili bayanlar hanımlar sakallı iplerden yapılan klozet takımlarına bayılıyorlar üşenmeyip çok'da kısa zamanda örüp kullanmaya başlıyorlar ve oldukca şık bir görüntüsü oluyor sizlerle bu güzel...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.