Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sakarya eğitim ve araştırma hastanesi randevu

sakarya eğitim ve araştırma hastanesi randevu
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sakarya eğitim ve araştırma hastanesi online randevu
sakarya eğitim ve araştırma hastanesi sms randevu

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden internet uzerinden randevu alabileceğiniz gibi sms ilede randevu almanız mumkun

Online randevu almak icin TIKLAYIN

Sms ile randevu alabilmek icin ise

Hastanedeki randevulu calışan polikliniklerin kodunu oğrenmek icin Turkcell hatlı cep telefonlarından 5400 yazılarak servis numarasına (2919) kısa mesaj gonderilir

Randevu almak icin sırasıyla Hastane kodu Hasta TC Kimlik Numarası Randevu alınmak istenen bolumun adı aralarında birer boşluk bırakılarak yazılır ve gonderilir

Ayrıntılı bilgi icin TIKLAYIN

Similar threads

sakarya eğitim ve araştırma hastanesi online randevu sakarya eğitim ve araştırma hastanesi sms randevu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden internet üzerinden randevu alabileceğiniz gibi sms ilede randevu almanız mümkün Online randevu elde etmek için TIKLAYIN Sms ile randevu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sakarya Kadın Doğum Hastanesi online randevu Sakarya Doğum Hastanesi randevu alma sistemi Sakarya Doğumevi nasıl randevu alınır Sakarya Kadın Doğum Hastanesinden randevu alabilmek icin aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz 1 Online randevu alabilmek icin TIKLAYIN 2 SMS ile randevu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi online randevu İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi erandevu İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl randevu alınır İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak icin yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi randevu sistemi Sakarya Yenikent Devlet Hastanesinden nasıl randevu alınır Sakarya Yenikent Devlet hastanesi e randevu Yenikent Devlet hastanesinden online randevu almak icin TIKLAYIN Sizden istenilen bilgileri girerek randevunuzu alabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Goztepe Eğitim Araştırma Hastanesi e randevu Goztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi online randevu Goztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinden internet uzerinden randevu alabilmek icin aşağıdaki linke tıklayın acılan sayfada sizden istenilen bilgileri eksiksiz doldurun Goztepe Hastanesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt