Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şakayı sevmem

Şakayı sevmem
0
288

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nasrettin hoca bir gun pazarda dalgın dalgın yuruyormuş Etrafındaki esnafları seyrediyorken, tam bu sırada ensesine hokkalı bir tokat gelmiş Hoca tokezlemiş bir kac adım sendelemiş sonra toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını donmuş
Birde bakmış ki kendisinin 2 katı insan azmanı gibi bir adamimagessakayisevmem5b00140c93812gif Hoca durmuş bir yutkunmuş once, sonra sinirli sinirli: imagessakayisevmem5b00140da3fa3gif

Bana sen mi vurdun?demiş adama

Adam:
Ben vurdum ne olacak?demişimagessakayisevmem5b00140eb1659gif

Hoca:
Şakadan mı vurdun ciddi mi?diye sormuş, Adam terslenmeye devam ederek:

Ciddi vurdum n'apıcan?deyince,
Hoca bakmış işler sarpa saracak:

Aman aman, oyle olsun zaten canım…demiş, Cunku şakadan hic hoşlanmamimagessakayisevmem5b00140fcffd4gifimagessakayisevmem5b00140fcffd4gif

Similar threads

ŞAKADAN HOŞLANMAM Nasrettin hoca pazarda dalgın yuruyormuşetrafındaki esnafları seyrediyorbu sırada ensesine bir tokat geliyor Hoca tokezlemiş bir kac adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını donmuş Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam Hoca durmuş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
komik Nasreddin Hoca fıkraları en komik Nasreddin Hoca fıkraları Hırsız Nasrettin hoca bir gun namaz kılarken evine hırsız girmiş; tam hocanın cuzdanını calacakken, Nasrettin Hoca : Gulhu veallahu felak, arkamdaki salak, hemen cuzdanımı bırak, otur da namaz kılak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Nasrettin hoca bir gün pazarda düşünceli düşünceli yürüyormuş Etrafındaki esnafları seyrediyorken, bütün bu sırada ensesine hokkalı bir tokat gelmiş Öğretmen tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş sonradan toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş Birde bakmış ancak kendisinin 2 katı insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
ŞAKA OLARAK HOŞLANMAM Nasrettin öğretmen pazarda düşünceli yürüyormuşetrafındaki esnafları seyrediyorbu sırada ensesine bir tokat geliyor Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam Öğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
gülünç Nasreddin Öğretmen fıkraları en gülünç Nasreddin Öğretmen fıkraları Hırsız Nasrettin hoca bir gün namaz kılarken evine hırsız girmiş; tam hocanın cüzdanını çalacakken, Nasrettin Öğretmen : Gulhü veallahü felak, arkamdaki salak, hemen cüzdanımı bırak, otur da namaz kılak ) 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt