Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sakın 154 tuslamayın

sakın 154 tuslamayın
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İYİ GUNLER Bir arkadaştan geldi Bende belkiİ uyarı olur diye sizlerle paylaşmak istedim Sahtekarlar coğaldı maalesef

'Size cumartesi gunu başımdan gecen cok cirkin bir olayı anlatmak istiyorum Cumartesi gunu 054 numaralı bir telefon beni arayıp adımı vererek benimle goruşmek istediğini soyledi Ben de aranan kişinin ben olduğumu soylediğimde bana, ' Ben asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dun aksam no' lu telefona astsubay isimli kişiye 7 kere kufurlu mesaj atıldığını ve bu yuzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suc duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği soylendi Ben de adimi bilen insan benim is ve ev adresimi de bilir; boyle bir is varsa gelin beni bulun, su an size yardımcı olamam dedim Telefonun diğer ucundaki şahıs (yaklaşık 4550 yaşlarında)bana bağırmaya başlayıp mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi Savcılığına aktarıyorum 154 tuşlayın dedi Bende hicbir yeri tuşlamayacağımı soyleyip baya bir bagiristan sonra telefonu kapattım Amacım en yakin karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı Bu arada tesadufen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son gunlerde defalarca yapıldığı soyleyip en son bir mağaza sahibinin
154 tuşlandığını ve telefonu otomatikman yurtdışı goruşmelere acıp yaklaşık 23 milyarlık fatura geldiğini soyledi
Karakolların ve savcılığın bu olayla son gunlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gun 23 kez bu konuyla ilgili oradaki karakola muracaat olduğunu soyledi Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu bir cete

154 TUŞLAMAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN'

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt