Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sakinlerşticimi kullanıyor

sakinlerşticimi kullanıyor
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sakinlerşticimi kullanıyor hoş oyuncu Beste Bereketmeğersem çok hiperaktif miş de haberimiz yokmuş bu yüzden başı dertte gibi görünen oyuncu bakalım neler yapıyormuş 'DÜZ DUVARA TIRMANIRIM!' 1548634043 1548634043 sakinlersticimikullaniyor5c4e47be93bccsakinlersticimikullaniyor5c4e47be93bcc http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbeste12mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ALTIN PORTAKAL ÖDÜLLÜ BESTE BOLLUK, DSMART DERGİSİNE VERDİĞİ RÖPORTAJDA ENERJİSİNİN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNU VE BU ENERJİYİ UZAKDOĞU FELSEFESİ YARDIMIYLA DİZGİNLEYEBİLDİĞİNİ ANLATTI “Enerjim çok yüksek Uzakdoğu felsefesi yardımıyla sakinleşmeye çalışıyorum Yoksa düz duvara tırmanabilirim! Ilk filmi “Türevle “En iyi bayan oyuncu dalında Altın Portakal kazanan Beste Bolluk şu aralar ekranda “Parmaklıklar Ardında dizisiyle hem BKM’de “Sürmanşet isimli oyunla seyirci karşısına çıkıyor Öteki yanlamasına da “Buruşuk Ömer Destanı adlı sinema filminde oynamaya hazırlanan Bolluk, D Smart dergisine verdiği röportajda enerjisinin çok yüksek olduğunu belirtti, “Düz duvara tırmanabilirim dedi Beste Bolluk’le BKM’de buluştuk Yaklaşık bir saat daha sonra “Sürmanşet isimli oyunda sahne alacaktı Hayatında başkalaştırmak istediği tek şeyin, enerjisini biraz daha aşağıya çekmek olduğunu söyleyerek şaşırttı bizi “Enerjim çok yüksek Birazcık daha sakin olmaya çalışıyorum Enerjimi birazcık daha tutup, daha pozitif harcamam gereken şeylere kullanmaya çalışıyorum diyor ve ekliyor: “Hatalarla doğruları birbirinden ayırmıyorum Doğru tercihlerimden çıkan iyi sonuçları kendime mülk ettiğim gibi, hatalı tercihlerimden çıkan fena sonuçları da kendime mal ediyorum Hatalarımla barışığım SIRADAN BİRİ VAR MI KI? Seyirci karşısına öncelikle ilkokul birinci sınıfta meydana çıkan Bereket, her oyuncunun mutlaka tiyatro sahnesine çıkmasını öneriyor Başarısının arkasındaki sır perdesini aralarken tiyatronun oyuncuya baskı kazandırdığını savunuyor ve “Tiyatro, insanı daha antrenmanlı yapıyor Ama hiç tiyatro yapmadan kamera önü oyunculuğu da yapabilirsin Bu bir tercihtir diye ekliyor Kendi sınırlarını zorlamayı seven oyunculardan Kişisel özelliklerinin açık havada, fiziksel özelliklerini de iyice değiştiren bir rol istiyor “En çok hangi karakterin içine girmek istersiniz? sorusunu yönelttiğimizde, “Azıcık aç gözlüyüm, her şeyi oynamak istiyorum diyerek enerjisinin boyutunu hissettiriyor Oyunculuğuna o kadar güveniyor oysa, roller arasında tercih deha yapmak istemiyor “Benim için bir hafıza hastasını ya da banal bir insanı oynamak arasında bir fark değil Basmakalıp bir insanı oynamak daha zor Banal biri var mı ama? HUKUKÇU BİR AİLEDENİM Beste Bereket, hukukçu bir ailede yetişmiş Dedelerinden biri savcı, diğeri ise hâkim “Parmaklıklar Ardında dizisinde rol almaya başlayan genç oyuncunun çekim mekânlarından biri de hapishane olacak gibi gözüküyor Kardeşi de hukukçu olan oyuncuya ceza kavramına nasıl baktığını soruyoruz “Cezalandıran insanların, cezalandırılanlardan daha geniş bir bakış açısına, daha yüksek bir algıya, içten değerlendirmeye ve dürüst birikime sahip olması gerektiğini düşünüyorum Diğer bir alternatif üretemediğimiz için caydırıcı tek etken canice diyor ve birine yaptırım uygulayabilmek için azıcık daha üstteki basamakta durabilmenin önemini vurguluyor Bütün bu sırada “Sürmanşetin yazarı Sinan Tuzcu sohbetimize iki taraflı oluyor Sahneye çıkma vakti yaklaştı ne de olsa “Oyuncumu meşgul ettiğiniz yeter der gibi tatlı sert atışıyorlar Beste Bolluk’le Fakat sohbetimizin henüz sona ermediğini anlayınca, oyuncusunu azıcık daha bizimle baş başa bırakmaya razı oluyor Sinan Tuzcu DERİNLİKLERİN GERISINDE Değişik kısa film senaryoları yazar Beste Bereket’in senaryo yazarı tarafına dönüyoruz “Senaristlik mi, oyunculuk mu? sorusuna verdiği yanıt, “Hepsini bir arada yapma şıkkını ekleyebilir miyim oraya? Yazsam, yönetsem ve oynasam mesela? oluyor Üretkenliği sadece yazı ve oyunculukla kalmıyor Yağlı boya tablolar da yapan başarılı oyuncu, fırça darbelerinin tuvalde aldığı şekillerle kendini rehabilite edebiliyor Hayatta en çok neyin resmini çizmek istediğini soruyoruz “Sevdiğim insanların yüzlerini çizmek isterim Olur Ya adı ‘İstanbul’da bir gerçeküstücü’ olur diye cevaplıyor gülerek İki yıldızlı bir balık adam hem Belki bir iskeleden ya da yüksek bir kayadan atıyor kendini mavi sulara Ne fark eder ama? Tek ricası; derinlerdeki güzellikleri görebilmek En çok Kızıldeniz’e dalmak istiyor“Kızıldeniz’de köpek balıklarını izlemek istiyorum diyor Sakinlikle Uzakdoğu felsefesi tamamen tanışmış Uzakdoğu’nun tazeliği, beynindeki gereksiz sesleri temizlemiş, kendine hâkim olabilmeyi öğretmiş Bir Uzakdoğu sporu olan Wingcu ile ilgilenen oyuncu, kayıtlı bir güce sahipken onu kullanmamanın nasıl bir beceri örneği olduğunu açıklıyor: “Maddi ve beyinsel olarak sahip olduğun gücü uygulamanın ne kadar dürüst olduğunu tartışmayı öğreniyorsun Zihinsel idman yapıyorsun bir bakıma id “Uzakdoğu felsefesi sizi sakinleştirdi mi? diye sorduğumuzda ise “Evet, bunu yapmaya çalışıyorum yoksa düz duvara tırmanabilirim yanıtını veriyor  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt