Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sakla samanı gelir zamanı çocuk şarkısı

Sakla samanı gelir zamanı çocuk şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sakla sakla sakla sakla sakla samanı
Kazanç kazanç gelir kazanç gelir zamanı
Sakladım samanı geldi zamanı
Sattım samanı yaktım bu hanı
Sende sende sende sende sakla samanı
Gelir gelir gelir kazanç gelir zamanı
Sakladım samanı geldi zamanı
Sattım samanı yaktım bu hanı *

Similar threads

Sakla samanı gelir zamanı atasozunde anlatılmak istenen nedir Birşey cok değersiz bile olsa onu atmamalı, saklamalıdır Gunun birinde lazım olur, işe yarar
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Sakla Samanı gelir zamanı atasozuyle ilgili bir kompozisyon Bu atasozunun icinde cok buyuk anlamlar var Biz hayatımızda cok şey isteriz, fakat hepsi olmaz Bu yuzden insanın daima sorunları cozmeye hazır olması lazım Herkes bilir ki saman, yani para insan icin onemli şeylerdendir Paranın da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Sakla samanı, gelir zamanı atasozunun acıklaması Gereksiz gorulen, işe yaramaz kabul edilen şey gunun birinde, ileride lazım olabilir Bu sebeple onemsiz gorduğumuz şeyleri bir kenara atıp elden cıkarmamalı, onları saklamalıyız gereksiz gorulen şey ileride gerekli olabiliranlamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Komik Oğrenci Mesajları kısa Oğrenci sozleri Komik Sensiz Kalacağıma Devamsızlıktan kalırım Daha iyi Acele Yazılıya Kopya Karışır Okulda 3 Şeyi Seviyorum Sen, iyi notlar ve okuldan kacmaları Calışmak Cok Eğlencelidir, Canım Eğlenmek istemiyor Okul Benim icin Bir macera Sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Okul İle İlgili Gülünç Sözler, Öğrenci Öğrenciye Baka Baka 5 Alır Bugün Hasta Olmam Lüzumlu Yarın Sınav var Öğrenci Yapamadığı Yazılıya Zorlama Der En Güzel Hocam Düşük Anekdot Vermeyen Hocadır Birazcık Keyifli Azıcık Deliyim Hoş Görün Ben Liseliyim Çalışkanın Pekiyisi tembelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt