saklıyorum yüreğimi sebepsiz seni özledim;sadece seni ve sen biliyorsun herkesten saklarken yüregimi; sıcacık kapaklı dolapların ardında döküyorum gözyaşlarımı sessiz ve içten hıçkırıklarım karışırken gecenin laciverdine, biliyorum fakat sadece yıldızlar yok sende duyuyorsun sesimi sebepsiz ve sen sevdiğim biliyorsun, biliyorsun ki herşeye rağmen var olmanın mutluluğuna çaresizliğine ağlıyor yüreğim ve yıldızlar hiçbir zaman herhangi bir sahilde sebepsiz sabaha değin izleyemediğimiz yıldızlar Yıldızlarımız bir sen, bir ben , bir de onlar sessiz ve içten çığlık çığlığa gökyüzü duyuyor musun? ben duyuyor ve eşlik ediyorum sen dinliyor ve susuyorsun gülücüklerden bir duvar örüyorum herkese saklıyorum yüreğimi fakat içimde, yüreğimin bütün ortasında bir kasırga saklıyorum yüreğimi nedensiz saklıyorum yüreğimdeki seni biçare korkuyorum inan fazla korkuyorum görürler diye yüreğimi yüreğimdeki seni korkuyorum sensiz kalmaktan ürküyorum, çaresiz saklıyorum seni herkesten sensiz kalmaktan korkuyorum ya sensiz olmadığımı da biliyorum bununla beraber özlemimi yüreğimi sevgimi saklıyorum seninle sensiz yaşamaya alıştım ya, en ince ayrıntısına kadar sensiz kalmak istemiyorum sakliyorum yüregimi yüregimdeki seni seni özledim;sadece seni ve sen biliyorsun alinti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.