Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saksı Kebabı

Saksı Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
3 tane bostan patlıcanı

İç harcı için;
400 gr ince doğranmış dana kuşbaşı eti
1 tane soğan
2 tane kırmızı ve yeşil biber
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kara ve kırmızı biber

Sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı su

Hazırlanışı
İlk önce patlıcanlar alaca şekilde soyulur, ardından 2’ye bölünür ve içi alınır Her yeri yağlanır ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirilir Kızgın tavaya sıvı yağ ve kırmızı et alınır, kızartılır ardından pişen ete biberler ve baharatlar ilave edilir ve sotelenir Pişen patlıcanlara iç harçtan doldurulur Üzerine salça gezdirilir Tekrar önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 10 dk pişirilir Afiyet olsun



 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt