2020 yılının birinci ayından tesettürlüler için hayli seçici bir çeşitlilikle giriş yapan Lanjeron, şal ve eşarp markası geçtiğimiz gün Fuat Paşa Yalısında lansmanını gerçekleştirdi. Aktifliğe marka başkanı ve tasarımcılarının yanı sıra birçok ünlü fenomen de katıldı. Yerli ve ulusal bir üretim olan Lanjeron, insana şahsi tasarım vadederek kola Nar konseptiyle giriş yaptı.
Ayşenur Çıbuk Şahin'in başkanı olduğu Lanjeron markanın lansmanı Fuat Paşa Yalısında yapıldı. NAR konseptiyle birinci çıkışını yapan marka şal ve eşarplara yeni bir soluk kazandırdı. Vakitsiz zarafet yolculuğu ile bölüme giriş yapan Lanjeron'un en dikkat çeken ciheti ise gelecek periyotlarda şahsa ve duruma kişisel konsept oluşturacak eserler üretileceğidir. Aksesuar modasında farklı yansımaların ön plana çıktığı periyotta Lanjeron markası, kendine has stiliyle varlığını kısa müddette hissettirmeye başlıyor.
WE TEKS AŞ’nin bir markası olan Lanjeron, kent hayatında bayan modası ismine eserleriyle en çok tercih edilenler arasında bölge almak konusunda argümanlı bir vizyonu beğenilere sunuyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında mağazaları bulunan Lanjoren, tıpkı devranda online platformlar üzerinden de satış imkanı var. Eserleri arasında ipek eşarp, pamuk şal, fular, bandana ve saç bantları üzere modeller nokta alıyor. Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşen lansmana Modabutik.com başkanı Esra Söğüt ile Lanjeron Marka Başkanı Ayşenur Çıbuk Şahin’in mesken sahipliği yaptı. Lansmana katılan isimler arasında, AK Parti Sivil Topluluk ve Halkla Münasebetler Yönetici Yardımcısı Esme Özbağ, Bahçelievler Belediye Lider Yardımcısı Helin Görgül, AK Parti Vilayet Hatun Kolları ve KADEM üyeleri ile modanın önde gelen butiklerinin başkanları de katıldı. Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak ve editörlerinden Busenur Çalık ile Fatimatüzzehra Maslak da lansmana katılarak Lanjeron hakkında merak edilenleri sizler için bir numara ağızdan öğrendi:
Lansmana katılan fenomenler marka ve eserleri hakkındaki fikirlerini bu laflarla açıkladı:
ESME ÖZBAĞ
Marka nispeten şık vatanımıza milletimize iyi uğurlu olsun öncelikle... Benim en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden şey yerli ve ulusal olmasıdır.
SAFİYE IŞIK ŞİMŞEK
Dolu dolu bir lansman oldu. Aile üzere olduk. İnşallah çok başarılı olur. Dizaynları uygun zira kesimdeki eksik modülleri araştırarak ortaya çıkmışlar. Yine güzel olsun.
GÖNÜL KOLAT SUSAM
Lanjeron yeni bir marka olmasına karşın güya çok eskiymiş üzere bir algı veriyor. Vizyonu nispeten geniş bir marka olduğundan kişisi çabuk çekiyor. Eserlerindeki çeşitlilik muazzam hoş, güzel uğurlu olsun.
ELİF KAÇMAZ ÖZCAN
Kola epeyce hoş bir giriş yaptı. Bu türlü bir soluk gerekiyordu. Çeşitliliği hoşuma gitti ve birçok hatun için olmazsa olmaz olacaktır. Konseptler ve koleksiyonları geleceğe ışık tutuyor. Yine iyi uğurlu olsun...
ESRA KEKÜLLİOĞLU
Hayli başarılı buldum zira kendi kimlikleriyle çıkış yaptılar. Bu eksiksiz bir detay oldu. Gelecek girişimlerine bile şimdiden heyecan duyuyorum.