Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salak Komik Sözler

Salak Komik Sözler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Salak Komik Sözler salak gülünç sözler salak gülünç sözler kısa 2019 salak gülünç sözler facebook Salak gülünç sözleri bilirsiniz dambaşında saksağan vur beline kazmayı bunların en bilindikleridir meleklerim Pekiii bilmediğiniz daha ne salak abuk subuk sözler olabilir fakat dimisalakkomiksozler5c556c26c9fe0pngalt :D:D :D:D :D:D Efenim araştırdık taraştırdık copy ledik ve sizler için harbi salak abuk subuk sözler bulduk Sakın kullanmayınsalakkomiksozler5c556c26c9fe0pngalt :D:D :D:D :D:Dsalakkomiksozler5c556c26d53b1gifalt :dede: :dede: :dede: 1549102114 1549102114 salakkomiksozler5c556c26da46bsalakkomiksozler5c556c26da46b salakkomiksozler5c556c26da46b Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan kandırma yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi değil Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi? Cok iyi millet oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi oynayan kazansin! Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir Dokuz parmaginda dokuz beceri varBir parmagiyla daima burnunu karistiriyor Mütevazi olunBen mükemmelligimi buna borçluyum Sayin abone Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz Cümbür Cemaat saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL YAZILIDAN SIFIR ALDIM LAKIN ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI Kadin hakki diye birsey olmaz Hakki erkek ismisalakkomiksozler5c556c26e0fe2alt Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim lakin bu se Sik sik ameliyat olun, içiniz açilir Ilahi Azrail sen adami öldürürsün Yazilidan sifir aldim ama kayda değer olan katilmakti Iki cins insan vardir: Iki cins insan vardirdiyenler ve demeyenler Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler 1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! Yasamaya ayri, yürütmeye ayri süre mi ? Ben darbe kullaniyorum Yikiyorum Çikiyorum Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin Çok zevkli oluyor Abi beni niye anlamiyon Sende seziş yollari enfeksiyonu mu var? Vefat korkusu aralıksız degil mezarda biten geçici bir duygu Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin Ayda 200 milyon galip gelmek ister misiniz? O süre avuç içi gidin Besbinkere söyledim abartmayi birak Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin! Bu tüp bebek hatali; Daima gaz kaçiriyor Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! Bir fil elektrik direginden daha yüksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ama! Selam, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis Annesi de: Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda kuru saçlar içinyaziyor!!! Temel, Fransa'ya gitmis Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda AAA! Burayi da mi Sabanci aldi?demis! Adamin biri birgün eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona Sineginizin nesi var acaba?demis Ege bir yunan gölü deeldir Ege bir Turk gölü de deeldir Binanaleyhh Ege bir göl deeldir (Kim söölemis bunu acaba) Iki adam muhabbet yapiyormus Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler Ne reni demisler, el fRENi demisler Ne eli demisler, hanimeli demisler Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler Ne evi demisler, dag evi demisler Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler Ne basi demisler, kusbasi demisler Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler Ne geyigi demisler Eger dünya delikanli olsaydi dairesel olmazdi Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim Ey yükselen yeni nesil in ulan asagi  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt