Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salat-ı tefriciye duası LÜTFEN BAKIN...

Salat-ı tefriciye duası LÜTFEN BAKIN...
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Salatı tefriciye duası LÜTFEN BAKIN tefriciye duası nasıl yapılır sela ile ezan arası okunacak dua salatı tefriciye bitince salatı duası nasıl okunur 4444 okunur Arkadaşlar sizlerden bir ricam var ben dün aksam ıtıbarı ıle salatı tefriciye okumaya nıyet ettım ve basladım 4444 kere okunacak sızlerde bana tezgâhtar olabılırmısınız benım için sızlerde gönlünüzden geçtıgı değin okuyabılırmısınız lütfen cevaplarınızı beklıyorum çoktan çok teşekkür ederim  

Similar threads

canlarım salatı tefriciye için takviye edin bana 4444 salatı tefriciye okuyanlar salatı tefriciye okuyanlar 4444 duasını arkadaşlarım merhabasizden bir ricam var takviye ederseniz çok sevinirimbugün salatı tefriciyeye başliyorumyıllardır beklediğim bir isteğim var rabbimden onun olması için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Salatı Tefriciye 4444 defa okuduğumda niyetimi tek birşey için mi etmek zorundayım arkadaşlar lütfen bilenler yönlendirebilirmi ? Bide kağıttan okuyacağım ellerimi açmama ve diz çökmeme gerek varmı dizimdede sorun var biraz detaylı bılgı veren olursa cok memnun olurum mesela ben tövbelerımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Salatı Tefriciye 4444 defa okuduğumda niyetimi tek birşey için mi etmek zorundayım arkadaşlar lütfen bilenler yönlendirebilirmi ? Bide kağıttan okuyacağım ellerimi açmama ve diz çökmeme gerek varmı dizimdede sorun var biraz detaylı bılgı veren olursa cok memnun olurum mesela ben tövbelerımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
1 Formul:Her Gun 11 Kere Okumak Her gun 11 kere Salatı Tefriciye okumakla ilgili olarak İmam Dinnuri: Herhangi bir kimsenin gunde bes vakit namazdan hemen sonra 11 kere Salatı Tefriciye okumayı kendine adet edinirse gecim darligi cekmez, Cenabı Hakk'ın yuksek mertebe ve derecelerine erisir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
1 Formul:Her Gün 11 Kere Okumak Her gün 11 kez Salatı Tefriciye okumakla ilgili olarak İmam Dinnuri: Herhangi bir kimsenin günde bes zaman namazdan hemencecik daha sonra 11 kere Salatı Tefriciye okumayı kendine adet edinirse gecim darligi cekmez, Cenabı Hakk'ın yüksek mertebe ve derecelerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
361
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt