Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

salat-ı tefriciye nasıl okunur ?

salat-ı tefriciye nasıl okunur ?
0
65

Similar threads

Salatı tefriciye duası LÜTFEN BAKIN tefriciye duası nasıl yapılır sela ile ezan arası okunacak dua salatı tefriciye bitince salatı duası nasıl okunur 4444 okunur Arkadaşlar sizlerden bir ricam var ben dün aksam ıtıbarı ıle salatı tefriciye okumaya nıyet ettım ve basladım 4444 kere okunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
salatı tefriciye nasıl okunur melekler ? Selamlar herkese Arkadaşilar salatı tefriciye okumak istiyorum fakat nasıl okuyacağım, bana okuyan varsa nasıl yaptığını, niyetini, kaç kere okuduğunu, okunuşunu falan yazabilirmi acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Benim İçin Salatı Tefriciye Okur musunuz ? Slm kızlar ben karen çocuğum olmuyor Salavatı tefriciye başladım inşallah Tezgâhtar olurmusunuz lütfen arkadaşlar Okuyan arkadaşlar sayı önemli olduğu için kaç tane okuduysanız yazarmısınız rica etsem Allah herkesten razı olsun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
4444 SALATI TEFRİCİYE DUASINI OKUYALIM Arkadaşlar ben dün dileğim için 4444 duasını yapmaya karar vewrdim benim için okumak isteyen varsa yada bana destek olup 1 tane bile okuyan olursa lütfen yazabilir minekadar çabuk bitirirsem okadar cabuk oluırmuşYardımlarınızı bekliyorum çoktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Adet Doneminde Tefriciye Okumak gunahmı Adetliyken salatı tefriciye okunur mu? Regly Doneminde Tefriciye Okunurmu Adet Doneminde Tefriciye Okunur Mu Regly doneminde ibadetler konusunda kadınlara muafiyet tanınmıştır Namaz kılamaz, oruc tutamaz, kur`anı eline alamaz, kuran okuyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt