Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Salatı Tefriciye Abdestsiz Okunur mu?

Salatı Tefriciye Abdestsiz Okunur mu?
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Salatı Tefriciye'nin abdestli okunması koşul mıdır?

Açıkcası bende fazla merak ettim ve araştırdım Salatı Tefriciye duasını okurken abdestli olmamızın zorunlu olup olmadığınıVe öğrendim oysa Salatı Tefriciye abdestsizkende okunabilirmiş abdestli olmamız şart değilmiş

Salatı Tefricye okurken abdest almanız şart değildirAllah'cc abdestsiz bir şekilde her daim zikredip tesbih edebilir dua okuyabilirsin bunda hiçbir sakınca yoktur Ahzap Süresi

41 Ey inananlar! Allah'ı bolca zikredin 42 Ve O'nu sabahtanakşam tesbih edin!!! *

Similar threads

Salatı Tefriciye'nin abdestli okunması şart mıdır? Acıkcası bende cok merak ettim ve araştırdım Salatı Tefriciye duasını okurken abdestli olmamızın gerekli olup olmadığınıVe oğrendim ki Salatı Tefriciye abdestsizkende okunabilirmiş abdestli olmamız şart değilmiş Salatı Tefricye okurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
salatı tefriciye duası nasıl okunur Salatı tefriciye veya Salatı nariye olarak bilinen duanın 4444 defa okunması konusunda ayet veya hadis var mıdır? Bu sayıda okumak şart mıdır? Bilindiği uzere Peygamber Efendimize (sav) salatu selam getirmek bizim omur boyu mukellef olduğumuz hasbi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Abdest olmadan dua okumanın sakıncalı bir durum olup olmadığıı hakkında ehliyetli malumatı olmayan kimselerin baş karışıklığını giderecek haberleri sizlere derledik. Abdestsiz dua okunur mu? Abdestsiz tesbih çekilir mi? Bayanın saçı açık iken dua okuyabilir mi? İşte cevabı... Allah (c.c)'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,752Kullanıcılar
owzşndddSon üye
Üst Alt