Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

salatı tefriciye nasıl okunur melekler ?

salatı tefriciye nasıl okunur melekler ?
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
salatı tefriciye nasıl okunur melekler ? Selamlar herkese Arkadaşilar salatı tefriciye okumak istiyorum fakat nasıl okuyacağım, bana okuyan varsa nasıl yaptığını, niyetini, kaç kere okuduğunu, okunuşunu falan yazabilirmi acaba ?  

Similar threads

salatı tefriciye nasıl okunur ? Ben de salatı tefriciye okumak istiyorum ama usulü nasıldır bilemiyorumBana yardım edebilir misiniz lütfen ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Salatı tefriciye duası LÜTFEN BAKIN tefriciye duası nasıl yapılır sela ile ezan arası okunacak dua salatı tefriciye bitince salatı duası nasıl okunur 4444 okunur Arkadaşlar sizlerden bir ricam var ben dün aksam ıtıbarı ıle salatı tefriciye okumaya nıyet ettım ve basladım 4444 kere okunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
4444 SALATI TEFRİCİYE DUASINI OKUYALIM Arkadaşlar ben dün dileğim için 4444 duasını yapmaya karar vewrdim benim için okumak isteyen varsa yada bana destek olup 1 tane bile okuyan olursa lütfen yazabilir minekadar çabuk bitirirsem okadar cabuk oluırmuşYardımlarınızı bekliyorum çoktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Salatı Tefriciye Duası Kaç Günde Okunmalıdır? Bir çoğumuzun devamlı olmasada nadiren okduğumuz hikmetli dualardan birisi olan Salatı Tefriciye duası kaç günde okunur bu soruyu hepimiz merak ediyoruz mutlaka belirtilmiş bir günü varmı yahut dilediğimiz zamanda bitirebilirmiyiz bu konuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
salatı tefriciye duası nasıl okunur Salatı tefriciye veya Salatı nariye olarak bilinen duanın 4444 defa okunması konusunda ayet veya hadis var mıdır? Bu sayıda okumak şart mıdır? Bilindiği uzere Peygamber Efendimize (sav) salatu selam getirmek bizim omur boyu mukellef olduğumuz hasbi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt