Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salavat-ı Şerife Okumanın Faydaları

Hoş geldin! aykut1453 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Salavat-ı Şerife Okumanın Faydaları
0
151

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Salavatı Şerife

Sürekli ve Özellikle cuma günü ve geceleri bol miktarda salevatı şerife okumak, Hz Muhammet (sav) şefaatini cennette komşuluğunu ve arkadaşlığını kazanmış olur

Hz Muhammet (sav) şöyle buyurmuştur:

Kıyamet gününde insanların bana en yakını, bana en çok salevat getirendir

* Her cuma günü bana fazla salevat okuyunuz Çünkü ümmetimin salevatı bana cuma günü talep olunur Derecesi, mertebesi bana en yakın olan, bana en fazla salevat okuyandır

*Cuma günü bana fazla salevat okuyunuz Çünkü melekler buna tanıklık eder Bana salevat getiren kimsenin salevatı salevat getirir getirmez belirli bana talep olur

* Cenabı Allah kesin bana selam eden kimsenin selamını bana bildirir ve ben de ona selamlama ederim

Müslüman olan birey ne süre Hz Muhammet ( sav) ismi geçerse veyahut Peygamberimiz aklına gelirse selamlama ile birlikte salevat ı şerife okur

*

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt