Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Salça kavurması

Salça kavurması

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Salça kavurması Tarifi İçin Malzemeler

*5 kilo domates salçası
*2 kilo biber salçası
*Tuz, karabiber
*Pulbiber
*1 litre sıvı yağ ( veya zeytin yağı)
*( tabi ki daha az salçayı da kavurabilirsiniz ben bu miktarı yaptım)

Salça kavurması Tarifi Yapılışı Salça çabuk bozulur küflenir falan,*bunu önlemek için üzerine sıvı yağ dökeriz ama çoğu kez işe yaramaz yine bozulur
Kavurmak en iyisi beş kiloluk salça alıp kavurursak hem yemek yaparken çok pratik oluyor tekrar kavurmamıza gerek kalmıyor, hemde uzun süre bozulmadan saklayabiliriz*Öncelikle uygun büyük bir tavaya yağın yarısını dökelim ve salçaları da yarı yarı ekleyelim üzerine tuz ve baharatları ekleyip orta ateşte kavuralım ( burada dikkat gerekiyor çabuk yanabilir karıştırmamız gerekiyor o yüzden) on on beş dk kavurup saklayacağımız kavanozlara doldurup sıcakken ağzını sıkıca kapatalım Ve diğer yarısı içinde aynı işlemi uygulayalım kolay gelsin
 
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt