bilgisayarci
FD Üye

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Etiler'de oturduğu siteye girerken taarruza uğradı. Takıntılı hayranı, oyuncunun içinde bulunduğu araca tekme attı. Hoş oyuncu olaydan sonra otomobilini ve meskenini değiştiriyor.
Bir devir Medcezir dizisiyle sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam kaygı dolu anlar yaşadı. Serenay Sarıkaya, aracıyla konutuna girerken taarruza uğradı. Serenay Sarıkaya, yaşanan tatsız olayın akabinde harekete geçti.
Ünlü isim, meskenini ve otomobilini değiştime kararı aldı. Anadolu yakasından konut bakan Serenay Sarıkaya'nın, özel güvenliği olan siteli bir yere taşınacağı öğrenildi. Ayrıca sabah saatlerinde polis takımları, 29 yaşındaki oyuncunun konutuna giderek kendisinden takıntılı hayranıyla ilgili bilgi aldı.
NE OLMUŞTU?
Sarıkaya'nın sürücüsünün kullandığı araç konuta giriş yapmak üzereyken takıntılı hayranı olduğu düşünülen bir genç tarafından tekmelendi. Çok ağır küfürlerle taarruza uğrayan Sarıkaya'nın sürücüsü durmak yerine direkt siteye giriş yaptı.
Sarıkaya, olay sonrasında ise Etiler Karakolu'na gidip şikayette bulundu. Atakta bulunan kişinin Serenay Sarıkaya'ya takıntılı olduğu ve daima adım adım takip edip taciz ettiği öğrenildi.
BİRİNCİ KERE AÇIKLAMA YAPTI:
Oyuncu dün Maslak’taydı. Konuya dair sorulara "Çok uzun vakittir yakın etrafıma ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyordu Ama meskenime kadar gelip bu türlü önemli şeyler yapacağını düşünmemiştim" dedi.
Sarıkaya, "O şahsı hiç tanımıyorum. Ofisime de saldırmış. Araçlara ziyan verip kaygı dolu anlar yaşatmıştı. Geçen akşam da yardımcım Fatih Bey’e saldırdı. Şikayet ettik" dedi.