Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salem (oregon ) nerede?

Salem (oregon ) nerede?
0
94

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Salem (oregon )

ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km güneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yönetim bölümünün merkezi olan Salem'in nüfusu 107 786'dır Batıda Kıyı sıradağlarıyla, doğuda Cascade dağlarıyla sınırlanan bereketli Willamette vadisinde yer alan kent, çevresindeki tarım ( meyve, sebze, vb ) ve hayvancılık ürünlerinin işlediği bir merkezdir 1841'de resmileşmiş Metodist misyonu yapısı, 1872'de üretilmiş Adliye binası, vb tarihsel yapılarıyla turist de çekmektedir *

Similar threads

Salem (oregon ) ABD'de büyük kasaba Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km güneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yönetim bölümünün merkezi olan Salem'in nüfusu 107 786'dır Batıda Kıyı sıradağlarıyla, doğuda Cascade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Salem (oregon ) imagessalemoregonnerede5ae642ce803a8 ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km guneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yonetim bolumunun merkezi olan Salem'in nufusu 107 786'dır Batıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Salem (oregon ) imagessalemoregonnerede5ae639cc92c97 ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km guneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yonetim bolumunun merkezi olan Salem'in nufusu 107 786'dır Batıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt