Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salem (oregon ) nerede?

Salem (oregon ) nerede?
0
257

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Salem (oregon )

imagessalemoregonnerede5ae639cc92c97

ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km guneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yonetim bolumunun merkezi olan Salem'in nufusu 107 786'dır Batıda Kıyı sıradağlarıyla, doğuda Cascade dağlarıyla sınırlanan verimli Willamette vadisinde yer alan kent, cevresindeki tarım ( meyve, sebze, vb ) ve hayvancılık urunlerinin işlediği bir merkezdir 1841'de kurulmuş Metodist misyonu yapısı, 1872'de yapılmış Adliye binası, vb tarihsel yapılarıyla turist de cekmektedir

Similar threads

Salem (oregon ) imagessalemoregonnerede5ae642ce803a8 ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km guneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yonetim bolumunun merkezi olan Salem'in nufusu 107 786'dır Batıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Salem (oregon ) ABD'de kent Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km güneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yönetim bölümünün merkezi olan Salem'in nüfusu 107 786'dır Batıda Kıyı sıradağlarıyla, doğuda Cascade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Salem (oregon ) ABD'de büyük kasaba Oregon eyaletinin kuzeybatı kesiminde, Willamette ırmağında ulaşımın başladığı noktada, Portland,'in 80 km güneybatısında yer alan, eyaletin ve Marion yönetim bölümünün merkezi olan Salem'in nüfusu 107 786'dır Batıda Kıyı sıradağlarıyla, doğuda Cascade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt