Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şalgam suyu ne zaman içilmeli?

Şalgam suyu ne zaman içilmeli?
0
599

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Katılım
May 12, 2017
Mesajlar
851
Etkileşim
19,951
Puan
98
F-D Coin
124
Şalgam suyu ne zaman içilmeli?



Image result for şalgam suyunun faydaları nelerdir


Şalgam suyunu bir bardağı geçirmeyecek şekilde aç karnına içmeniz sindirim sisteminizi düzenlemek için faydalıdır
 

Similar threads

Şalgam turpgiller familyasından olan bir sebze türüdür. Evet, şalgam suyu hakkında konuşuyoruz. Sağlığımızı birçok faydalı maddeyle, özellikle A, B ve C vitaminleriyle destekleyen bu lezzet, hemen hemen her yemeğe kendine özgü renk ve tadıyla yakışmıyor mu, daha fazla tüketilmeyi hak etmiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Şalgam, Curiciferae familyasından Brassica cinsine ait bir bitkidir Koku ve yaprakları icin ekilir Bileşiminde kalsiyum ve demir gibi madensel maddeler ile A, C ve B grubu vitaminleri bulunurŞalgam suyu yapımında maya olarak genellikle ekşi hamur kullanılırŞalgam suyu kırmızı renkli, bulanık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ramazan ayının mevsim sıcaklıklarının en yoğun olduğu aylara denk gelmesiyle birlikte hem hava koşulları hem de ac kalınan surenin uzunluğu, sağlıklı bireylerin bile sağlığını tehdit eder duruma getiriyor İftar ve sahurda yenebilecek ağır yemekler beslenme alışkanlığı değişen bunyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Şalgamın ceşitli aşamalardan gecmesi ile uretilen şalgam suyu, icerdiği bircok vitamin ve mineral sayesinde bircok hastalığa iyi gelmekte, bazı hastalıkların oluşumunu da engellemektedir Şalgam suyu, vitamin ve mineral miktarları bakımından oldukca zengindir Aşırıya kacmamak kaydıyla duzenli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Nefes darlığına iyi gelen bir reçete hazırlamak istiyorsanız o zaman havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, meseteki, günlük ve özerk tohumunda 45’er gram alın ve 13 gram kadar haşlanmış olan çörek otu ve birde 100 gram kadar sakızı toz haline getirin Sonrasında tüm malzemeleri bal ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt