Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şalgam turpgiller familyasından olan bir sebze türüdür.
Evet, şalgam suyu hakkında konuşuyoruz.
Sağlığımızı birçok faydalı maddeyle, özellikle A, B ve C vitaminleriyle destekleyen bu lezzet, hemen hemen her yemeğe kendine özgü renk ve tadıyla yakışmıyor mu, daha fazla tüketilmeyi hak etmiyor...
Şalgam, Curiciferae familyasından Brassica cinsine ait bir bitkidir Koku ve yaprakları icin ekilir Bileşiminde kalsiyum ve demir gibi madensel maddeler ile A, C ve B grubu vitaminleri bulunurŞalgam suyu yapımında maya olarak genellikle ekşi hamur kullanılırŞalgam suyu kırmızı renkli, bulanık...
Ramazan ayının mevsim sıcaklıklarının en yoğun olduğu aylara denk gelmesiyle birlikte hem hava koşulları hem de ac kalınan surenin uzunluğu, sağlıklı bireylerin bile sağlığını tehdit eder duruma getiriyor
İftar ve sahurda yenebilecek ağır yemekler beslenme alışkanlığı değişen bunyede...
Şalgamın ceşitli aşamalardan gecmesi ile uretilen şalgam suyu, icerdiği bircok vitamin ve mineral sayesinde bircok hastalığa iyi gelmekte, bazı hastalıkların oluşumunu da engellemektedir Şalgam suyu, vitamin ve mineral miktarları bakımından oldukca zengindir Aşırıya kacmamak kaydıyla duzenli...
Nefes darlığına iyi gelen bir reçete hazırlamak istiyorsanız o zaman havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, meseteki, günlük ve özerk tohumunda 45’er gram alın ve 13 gram kadar haşlanmış olan çörek otu ve birde 100 gram kadar sakızı toz haline getirin Sonrasında tüm malzemeleri bal ile...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.