Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salı Günü Duası

Salı Günü Duası
0
172

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Salı Gününün Duası

Salı Günü İçin Dua

Sayısız hamd, Âlemlerin Rabbi ALLAH'adır Kudretiyle bütün Yaratılanları yarattı; İzzetiyle Rab diye geçinenleri kendine kul eyledi Övgüsüyle diller yumuşadı; heybetinden sesler kısıldı, yüzler O'na boyun eğdi Allah'ım Sen insanın niyetini ve sırlarını, kalbindeki ulaşılmayan arzularını, gözlerin hâin bakışlarını ve göğüslerin içinde saklananları bilirsin Beni her türlü sıkıntıdan kurtar; Sen darda kalanın, duasını kabul eden yüce yardımcısın Sıkıntımı gider; Ey acıyanların en merhametlisi belirli fakat Sen Rahmetin ve İlminle her şeyi kuşattın ALLAH'ın rahmeti, Nebisi Muhammed(tez) ve bütün Âline olsun

ALLAH'ım, Sen benim Rabbimsin Senden diğer ilah yok Beni, Sen yarattın Ben senin kulunum Gücümün yettiği kadar, Sana verdiğim laf üzerindeyim Yaptıklarımın şerriden Sana sığınır, İhsan ettiğin nimetini ve işlediğim günahlarımı itiraf ederim Ne olur günahlarımı bağışla Ya Rab Çünkü günahları bağışlayan oysa Sensin (Amin) *

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt