Salih Gümbüşoglu Best Fm salih gümbüşoğlu best fm salih rıza esendemir biyografisi rıza esendemir kimdir biyografi Kaleminden,salihgumbusoglubestfm5c5892fb80ff9alt Bugünün şartlarında olsa hersey daha korkunc olacaktı Ya bankadan alınmıs babasız bir cocuk ,ya da kendisini bir daha göremeyecegim tasıyıcı anneye sahip bir çocuk olarak hayata merhaba diyecektım şanslıyım oysa teknolojınin demin gelişmediği 1981 yılında birbirini seven iki insanın aşklarının meyvesi olarak dünyaya geldim Başarılı bir birincil öğretim hayatının ardından lise başlangıcı ile iş seçimimi de yapmış oldum fakat ben radyo radyo diye söylenirken, çok da kolay sayılmayan öbür iş gruplarında kamuya hizmet verdimsalihgumbusoglubestfm5c5892fb80ff9alt 2005 yılında deyim yerindeyse rüya gercek oldu ve kendimi BEST FM de buldum Rıza Esendemir'in ARIZA SHOW ekibinde zorunlu tecrübeyi edinip mikrofonla aşkımız başladı Hafta sonu yayınlarının arkasında hafta içi her gece BEST ISTEK isimli yayını gerceklestirdim 1549308657 1549308657 salihgumbusoglubestfm5c5892fbd1932salihgumbusoglubestfm5c5892fbd1932 http:wwwbestfmcomtrimagesdotbeyazgifŞimdilerde ise Pazartesiden Cumaya 01den 06 ya dek SERBEST'iz geçmişten günümüze hit şarkılarla her yayında bi önceki yayına inat daha keyfli bir yayınlama gercekleştirebilme ümidiyle gece olunca stüdyodaki yani hayattaki yerimi alacağım alev böcegi misalisalihgumbusoglubestfm5c5892fb80ff9alt