Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

salık saça ne yapılabilir

salık saça ne yapılabilir
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
saçımı salıyorum lakin hoş bi model yapamıyorum bana klay bir saç modeli gösterebilirmisiniz

Cevap: salık saça ne yapılabilir

saçınız uzunsa fön çektirebilir ve dağıtılmış modeller yapabilirsiniz bunun yanında saç bantları ile de öyle çok model yapabilirsiniz *

Similar threads

sacımı salıyorum ama guzel bi model yapamıyorum bana klay bir sac modeli gosterebilirmisiniz Cevap: salık saca ne yapılabilir sacınız uzunsa fon cektirebilir ve ceşitli modeller yapabilirsiniz bunun yanında sac bantları ile de pek cok model yapabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Size Uygun Saç Kesimi Hangisi omuzlarda saç modelleri 2011 omuzda saç modelleri 2011 omuz hizasında kısa boylular nasıl kestirmeli omuz hizası Saçlarını kestirmeyi düşünen melekler saçlarınızı kestirmeden önce yazımıza bir göz atın 1548677915 1548677915...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
1 Saçlarımı fazla uzun zamandan bu yana hep kısa kullanıyorum Değişiklik için fazla artı alternatifim olmadığını biliyorum gerçi kısa saçı öbür şekillerde kullanmanın yolları nedir? Kısa saç yüzünüze yakışıyorsa, fazla elverişli olduğu için kolay vazgeçebileceğiniz bir model yok Dahası yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Değişen mevsimlerle birlikte vücudumuzu korumak için giysilerimizi, cildimizi gözetmek için cilt bakım ürünlerimizi değiştiririz İşte tıpatıp bu örneklerde olduğu gibi saçlarımızın da ilgiye ve korunmaya ihtiyaçları vardır Her saç, bambaşka mevsimlerde farklı bir bakıma ihtiyaç duyar Çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Mevsimlere Tarafından Saç Bakımı Yapın Mevsimlere Göre Saç Bakımı Önerileri Mevsimlere Tarafından Saç Bakımı Nasıl Yapılır? Daha güzel saçlara sahip elde etmek herkesin hayali Ama bu hayale ulaşabilmeniz için biraz uğraş gerekir Yeter ki saçlarınızın gereksinim duyduğu bakımı dürüst zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt