Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Salyalarını tutamayan Din düşmanları!...

Salyalarını tutamayan Din düşmanları!...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
S Aleyküm arkadaşlar
aşağıda vermiş olduğum videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu
Bu millet nasıl bu kadınların konuşmalarına tahammül ediyor anlamış değilim Ayetlere ve sünnetlere saldıran bu kadınların konuşmalarını dinleyince Müslüman Türk ümmeti adına üzüldüm ve müslümanların başlarının neden beladan kurtulmadıklarını anladım biraz da olsa Bu Kur'an ve sünnet düşmanları kendilerini ne zannederek başörtüsü hakkında fetva veriyor? Bu kadınlar böyle konuşurken ülkemizin din işlerinden sorumlu kurumu olan DİYANET ne yapıyor?
Millet olarak böyle ucubeleri bu konular hakkında konuşturarak bizde vebale giriyor muyuz? ve gidişimiz nereye? Ben bu videoyu izlediğim andan beri kendi adıma Peygamber SAV efendimiz ve Allahu teala ya karşı kendimi çok mahçup hissettim Nerde MuhammedSAV öldürüdü deyince kılıcını alıp koşan 14 yaşındaki Zübeyr bin Avvamlar, Nerde Enes ler, Ali ler nerde Kur'an ve sünnet e dil uzatanlar karşısında koyun gibi olan bizler
Allah cc ım sen bu ümmeti acizlikten kurtar ve uyandır artık!

video nun linki
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt