Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Samanyolu şarkısının melodika notalarını arıyorum

Samanyolu şarkısının melodika notalarını arıyorum
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Samanyolu şarkısının melodika notalarını arıyorum MerhabaSamanyolu şarksını çok seviyorum ve melodika notalarını arıyorumEğer bulabilirsem, okulda ki yarışmada araklamak istiyorumsamanyolusarkisininmelodikanotalariniariyorum5c59accf2c7f1alt  

Similar threads

istiklal marşının notalarını arıyorum selam bana çok ivedi istiklal marşının notaları gerekli yardımcı olurmusunuz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kolay Muzik Notaları Melodika Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları doremimimifamire remifalasolfamisolfare remifalasoldo(ince)lla solmisolfami Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
samanyolu şarkısının notaları melodika flut ve sozleri notalar do re do si do si do la si la si sol (2x) (sen kalbimin mehtabisin guneşisin) (sen ruhumun vazgecilmez bir eşisin) sol la sol fa mi do re do si sol la si (bir şarkisin sen omur boyu surecek) la si la sol fa si do la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
O Ses Türkiye Elif Şengül Resim şarkı sözü Elif Şengül 8 ocakta söylediği şarkı Resim sözleri O Ses Türkiye Elif Şengül 8 Ocak Resim şarkı sözü Elif Şengül'ün 8 Ocak akşamı O Ses türkiye yarışmasında seslendirdiği ve büyük bir alkış gördüğü Resim şarkısının sözlerini, bu sayfamızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yahya Kemal Beyatlı'dan Sessiz Gemi Şiiri Burada Bu konu; Şair Yahya Kemal Beyatlı Sessiz Gemi Şiiri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçtiğimiz gün büyük artist Neşet Ertaş, arkasından bu gün yılların sanatçısı Samanyolu şarkısının yorumcusu Berkant'ın ölümüyle birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt