Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Samimi oldugum kiza asik oldum...

Samimi oldugum kiza asik oldum...
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar yaklaşık 2 bucuk aydır kızla tanışıyorum ve son zamanlarda kafe tarzı yerlere de bas basa gittiksimdi can sıkıntısı yok gibi ama maalesef var:şimdiye kadarki muhabbetlerimizde daha fazla kizi guldurmusumdur he arada önemli derin sohbetler de ettik(son 1 haftadır filan)sanırım zamanında esprilerin bkunu çıkarmış olacağım oysa kiz beni arkadaşı olarak görüyor veya en azından şüpheleniyorumsoyle ancak iste bu buluşmalarımızda kiza ben dedim musaitsen bir seyler yiyelim sohbet ederizdiye kiz da kabul etti veya iste beraber çalışalım dediğimde birlikte kütüphaneye fln gittik Simdi diyeceksiniz oysa her şey normalfakat konuşmalarımızda veya bas basa kaldığımızda özellikle gözlerinin icine bakıyorum ve o da aynı sekilde bakıyore daha nereye bakacaktı deseniz haklısınızsohbetlerimiz can sıkıcı olmaz o da eğlenir oysa zaten esprituelimdir Sizce açılmalı miyim?gercekten samimiyim onunla ve kaybetmekten korkuyorumbirde son bir kaç gündür hoşlandığımin sinyallerini vermeye sanırım anladi tipimden bahsedecek olursam öyle pek yakışıklı değilim lakin giderim var ve dediğim gibi esprileri artı kaçırıyorum ve kizi istemeden de olsa güldürüyorum ve bu da mümkün romantizmin icine s*ciyor resmi olarak Bir takviye ederseniz iyi olur üni 1sniftayim ve benzer siniftayiz ama 100 kişilik sınıflaryardımlarınızı bekliyorum

858,497Konular
981,931Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt