Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Samsung Galaxy A Quantum, Android 12 Güncellemesi Alıyor

Samsung Galaxy A Quantum, Android 12 Güncellemesi Alıyor
0
54

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Samsung-Galaxy-A-Quantum.jpg

GSM Arena tarafından paylaşılan yeni bir habere göre, Mayıs 2020’de Android 10 işletim sistemi tabanlı One UI 2 kullanıcı arayüzüyle birlikte piyasaya sürülen Samsung Galaxy A Quantum akıllı telefonlar, Android 12 işletim sistemi güncellemesi almaya başladı.

Bu işletim sistemi güncellemesinin donanım yazılımı versiyonu A716SKSU4DVC2 ve Mart 2022 Android güvenlik yaması ile birlikte kullanıma sunuluyor. Bununla birlikte bu yeni yazılım güncellemesi ile birlikte One UI 4.0 ya da One UI 4.1 kullanıcı arayüzünün kullanıma sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil.

Samsung-Galaxy-A-Quantum-2-640x419.jpg

Bunların yanı sıra Samsung Galaxy A Quantum modeli akıllı telefonlar için Android 12 işletim sistemi güncellemesi, şu anda yalnızca Güney Kore’deki kullanıcılar için kullanıma sunuluyor. Söz konusu yazılım güncellemesişnin diğer ülkeler içinse önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor.

Bu arada akıllı telefonunuz için herhangi bir işletim sistemi güncellemesi yayınlanıp yayınlanmadığını telefonunuzun Ayarlar menüsünde yer alan Sistem > Yazılım Güncellemesi seçeneklerine tıklayarak kontrol edebilirsiniz.

Similar threads

Samsung son dönemde halihazırda piyasaya sürmüş olduğu cihazları için yavaş yavaş One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesini kullanıma sunuyor. Hatta geçtiğimiz hafta sizlere Samsung Galaxy Tab Active3 tableti için Android 12 işletim sistemi tabanlı One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Samsung, Eylül 2020’de Android 10 işletim sistemi ve One UI 2.5 kullanıcı arayüzü ile birlikte piyasaya sürülen Samsung Galaxy Tab Active3 için Android 12 işletim sistemi tabanlı One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme, yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Samsung Galaxy kullanıcıları, merakla Android 12 güncellemesini bekliyor. Olağan ki Android 12 dendiğinde, akla çabucak One UI 4.0 da geliyor. Yeni arayüz One UI 4.0 Android 12 tabanlı olacak ve One UI 3.5 üzerinde büyük bir evrimsel adımı temsil edecek. One UI 4.0, Samsung'un dokuzuncu One...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Samsung, güncelleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çok yakında Galaxy S22 serisi özelinde Android 13 tabanlı One UI 5.0 için beta sürecini başlatmaya hazırlanan şirket, diğer taraftan Android 12 gibi eski sürümlerin dağıtımınıda sürdürüyor. Son olarak uygun fiyatlı üç model daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Akıllı telefon üreticileri, Google’ın geçtiğimiz hafta Android 13’ü tanıtmasıyla güncelleme çalışmalarını hızlandırdı. Samsung da henüz beta sürecindeki bu yeni sürümü kendi yazılımına entegre etmek için mesaiye başladı. Öte yandan mevcut sürümlerin dağıtımı sürüyor. Son olarak bir model daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,500Konular
982,382Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt