Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Samsung Galaxy Note 10 tanıtım videosu yayınlandı

0
140

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Samsung, 7 Ağustos'ta ABD'nin New York şehrinde (daha önceki Note lansmanlarında olduğu gibi) bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte tanıtacağı Galaxy Note 10 cep telefonu ile ilgili yeni bir video yayınlandı.

Samsung'un resmi Twitter hesaplarından yayınlanan videoda Note 10 ile ilgili bazı ipuçları da yer alıyor. Galaxy Unpacked 2019 etkinliğinde kapsamında tanıtılacak telefonun Samsung Endonezya Twitter hesabından kısa bir videosu yayınlandı.

Videoda Note 10'un bir bilgisayar gibi kullanılabileceği vurgusu yapılıyor. Yani anlaşıldığı üzere diğer Note serilerinde olduğu gibi Note 10 da iş odaklı bir cep telefonu olacak.

Yayınlanan videoda ayrıca ekranın ortasında bulunan delik şeklinde ön kameradan da bahsediliyor. Bu da telefonun bu özelliğinin doğrulandığı anlamına geliyor. İşte Samsung Endonezya tarafından paylaşılan o video:

Say goodbye to hassle, and hello to powerful!
Register now on & get a chance to win the Next Galaxy!

See the Next Powerful Galaxy on August 8, 2019 #SamsungEvent pic.twitter.com/yToGVbq9Bz
— Samsung Indonesia (@samsungID) 8 Temmuz 2019

Similar threads

Samsung önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği yeni Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Note modellerini tanıtacak. Tanıtıma az bir süre kalmışken Samsung, Galaxy Note 10 etkinliği için yeni bir video yayınladı. Unpacked etkinliği için Galaxy Note 10 tanıtım videosu! 7 Ağustos tarihinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Samsung’un heyecanla beklenen Unpacked 2020 etkinliği üzerindeki sır perdesi kalkmış durumda. Etkinlikte tanıtılacak cihazlara dair neredeyse her detayın ortaya çıkmasıyla merak kırıntısı bırakmayan sızıntıların en sonuncusu Galaxy Note 20 ailesinin resmi videosunun paylaşılması. İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Samsung önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği yeni Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Note modellerini tanıtacak. Tanıtıma az bir süre kalmışken Samsung, Galaxy Note 10 etkinliği için yeni bir video yayınladı. Samsung Galaxy Note 10 etkinliği için yeni video yayınlandı 7 Ağustos tarihinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung Galaxy Note 10 ailesi Note 10 ve Note 10 Plus modellerinden oluxuyor. İsminden de anlaşılacağı üzere ailenin en güçlü modeli Galaxy Note 10 Plus.  Samsung Galaxy Note 10 Plus kutudan çıkıyor (video) Üst seviye donanım özelliklerine sahip olan cep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Galaxy Note 10 serisinin tanıtılmasına sadece iki gün kaldı. Tanıtıma saatler kala Çinli bir kullanıcı tarafından, Galaxy Note 10 Plus‘ı toplu taşıma aracında kullanılırken görüntüleyen kişi yaklaşık 30 saniye uzunluğunda bir video yayınlandı. Daha önce ortaya çıkan görseller ile videodaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt