Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Samsung Galaxy S22 ailesinin tanıtım tarihi sızdırıldı

Samsung Galaxy S22 ailesinin tanıtım tarihi sızdırıldı
0
49

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
samsung-galaxy-s22-ailesinin-tanitim-tarihi-sizdirildi.jpg

Bir süredir sızıntılar ile gündeme gelen, Samsung Galaxy S22 serisinin ne zaman tanıtılacağı nihayet ortaya çıktı. Tanıtım tarihi sızdırılan Samsung Galaxy S22 serisi 3 farklı modelden oluşacak.

Samsung Galaxy S22 serisi tanıtım tarihi ortaya çıktı

Galaxy S22 Ultra modeliyle ilgili ortaya atılan iddialar ve sızdırılan fotoğraflar, yeni modelin S-Pen yuvasına sahip olacağını gözler önüne serdi. Bazı kullanıcılar yeni cihazın tasarımını beğenmezken yeni model, birçok kişi tarafından kabul edilebilir bir tasarım anlayışına sahip olacak.
samsung-galaxy-s22-ailesinin-tanitim-tarihi-sizdirildi-1.jpg
Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra modelleri, Samsung tarafından 18 Şubat’ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

Similar threads

Bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Galaxy S22 ailesi, 2022 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak. Neredeyse çoğu özelliği ortaya çıkan modellerin diğer detayları da ortaya çıkmaya devam ediyor. Galaxy Note serisini rafa kaldıran Samsung, Galaxy S22 Ultra modeliyle Note serisi kullanıcılarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Samsung’un yeni jenerasyon amiral gemisi ailesi Galaxy S22 duyurusu için artık son dönemece girmiş durumdayız. Bir süredir cihazların potansiyel fiyatlarına dair birçok bilgi sızdırılmış olsa da tanıtım tarihi halen belli değildi. Geçtiğimiz haftalarda Galaxy Unpacked etkinliğinin Şubat ayının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Samsung’un Galaxy S21 ailesini piyasaya sürmesiyle birlikte gözler gelecek yıl tanıtılacak Galaxy S22 serisine çevrildi. Galaxy S22 Ultra modelinin S Pen desteği ile ilgili yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Galaxy S21 Ultra modeline S Pen yuvası eklemeyen Samsung, birçok kişi tarafından eleştiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ocak veya Şubat ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S22 serisi ile alakalı çoğu detayı öğrendik. Yeni telefonlar gücünü Qualcomm Snapdragon 898 yonga setinden alacak. Serinin düz modeli olan Galaxy S22, Full HD+ çözünürlüklü 120Hz yenileme hızına sahip 6.06 inç AMOLED ekranla gelecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Samsung Galaxy S22 serisi, 8 Şubat'ta gerçekleşmesi beklenen Galaxy UNPACKED etkinliğinde tanıtılacak. Şirket, akıllı telefonun Avrupa versiyonunda kullanılacak Exynos 2200 yonga setini bugün sessizce duyurdu. AMD RDNA 2 mimarisine dayalı Xclipse GPU'yu içeren Exynos 2200, S22'ye PC düzeyinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt