Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Samsung kore gazilerinin torunlarına burs

Samsung kore gazilerinin torunlarına burs
0
159

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Samsung kore gazilerinin torunlarına burs 2019

Dünya devi samsung Kore Halkının gazilerimize duyduğu minnetin bir ifadesi olarak 20192019 eğitim yılında Samsung Electronics Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile Kore savaşı gazilerinin torunlarına üniversite eğitim bursu veriyor

Burs için Başvuru Formu Koşulları şöyle:

1) Türkiye ve KKTC ’deki üniversitelerde okuyan
2) Kore gazisi torunu olan öğrenciler başvurabilir

Burs için Dilekçe Dönemi:
Ara Sınıf Başvuruları 1 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır
Yeni Sınıf Başvuruları 15 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır *

Similar threads

Samsung kore gazilerinin torunlarına burs 2019 imagessamsungkoregazilerinintorunlarinaburs20195ad0f83662b39 Dunya devi samsung Kore Halkının gazilerimize duyduğu minnetin bir ifadesi olarak 20192019 eğitim yılında Samsung Electronics Turkiye, Toplum Gonulluleri Vakfı işbirliği ile Kore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi uygulama tarihleri Yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi başvuruları son gün Yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi başvuruları 19 Eylül'de başlayacak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Diyanet Vakfı Burs Başvurusu İçin Zorunlu Belgeler Nelerdir Diyanet Vakfı Burs Başvurusu Belgeleri Diyanet vakfı her yıl bir kaç bur vermektedir Bu burslar ve şartları şunlardır: 1 GENEL BURS Yurtiçinde (KKTC dahil) yükseköğretim kurumlarında okuyan ve bir üst sınıfa başarısız dersi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Diyanet Vakfı Burs Başvurusu İcin Gerekli Belgeler Nelerdir Diyanet Vakfı Burs Başvurusu Belgeleri Diyanet vakfı her yıl bir kac bur vermektedir Bu burslar ve şartları şunlardır: 1 GENEL BURS Yurticinde (KKTC dahil) yuksekoğretim kurumlarında okuyan ve bir ust sınıfa başarısız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Türkiyede Burs Veren Kurumlar Hayırseverlerin kurduğu kurumlar, birtakım maddesel imkânsızlıklardan nedeniyle eğitimde zorluklar yaşamış öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyorlar İşte öğrencilerin yükünü hafifleten kurumlar; Eymür Kültür Vakfı : Vakıf 130 ODTÜ ’lü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt