Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Samsung, Televizyonlarında Tizen'den Vaz mı Geçiyor?

Samsung, Televizyonlarında Tizen'den Vaz mı Geçiyor?
0
58

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
samsung-televizyonlarinda-tizen-vaz-mi-geciyor.jpg

Samsung ve Google, bu haftanın başlarında Galaxy akıllı saatler için Tizen platformunun yerini Wear OS'in alacağını doğrulamışlardı. Google'dan bununla ilgili bir paylaşımda da bulunulmuş ve Samsung'un bir sonraki Galaxy akıllı saatinin WearOS işletim sistemi ile çalışacağını açıklamıştı. Peki, Samsung, Tizen'i akıllı saatlerinde tamamen bırakacak mı, hatta daha ötesinde akıllı televizyonlarında da başka bir işletim sistemi arayışına mı girecek?
  • Samsung'dan "Android'e Kesin Dönüş"
Bunun cevabı hayır. Samsung'dan gelen açıklamaya göre Güney Koreli şirket akıllı televizyonlarında şu an kullanmakta olduğu Tizen işletim sistemini sonraki jenerasyonlarda da kullanmaya devam edecek. Şu an Tizen OS, resmi olarak dünyanın en popüler televizyon platformu konumunda ve dünya genelinde tüm televizyonların yüzde 12.7'sinde Tizen işletim sistemi yer alıyor.

Samsung'un da son 15 yıldır dünyanın 1 numaralı televizyon markası olduğunu düşündüğümüzde, Tizen işletim sisteminden memnun olduğu sonucu ortaya çıkıyor. Bu nedenle Samsung'dan yakın bir zamanda böylesi bir hamle beklenmiyor.

Similar threads

Samsung, bugüne kadar akıllı saatleriyle birbirinden başarılı modellere imza attı. Şirketin Galaxy Watch ve Watch Active serileri tüketiciler tarafından olumlu geri dönüşler alırken, Samsung kuşkusuz bu alandaki modellerini çeşitlendirmeyi sürdürmek niyetinde. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Samsung, düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) etkinliğinde yeni One UI Watch kullanıcı deneyimini tanıtmıştı. Yeni arayüz, Galaxy Watch akıllı saatler ve Galaxy akıllı telefonların sunduğu deneyimler arasında daha iyi bir bağlantı kurulabilmesini sağlamak üzere tasarlanırken, Samsung One UI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Akıllı saat piyasasında yenilikçi hamleleri ile dikkat çeken Samsung, yeni bir söylent ile gündeme geldi. Şirket, iddiaya göre bir sonraki akıllı saatında Tizen yerine Android tabanlı Wear OS işletim sistemi kullanacak. Samsung, Wear OS tabanlı akıllı saat üretecek iddiası GalaxyClub ekibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Samsung, merakla beklenen MWC 2021 etkinliğine biraz önce başladı. Şirket bu etkinlikte ilk olarak akıllı saatleri için geliştirdiği yeni işletim sistemini duyurdu. Uzun zamandır Tizen işletim sistemini kullanan üretici, özellikle Google ile ortaklık kurduktan sonra yeni One UI Watch işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Samsung, akıllı saatlerinde kullandığı Tizen işletim sisteminden vazgeçeceğini daha önce de sizlere iletmiştik. Şirketin bir sonraki akıllı saatinin Tizen platformu yerine WearOS işletim sistemine sahip olması beklenirken, yeni gelen haber bunun için çok beklemeyeceğimize işaret ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt