Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Samsung Türkiye'den NFT Eğitim Platformu: dART [Video]

Samsung Türkiye'den NFT Eğitim Platformu: dART [Video]

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Türkiye ayağından dikkat çeken bir atak geldi. Dijital Hayatta Dijital Sanat (dART) isimli yeni bir proje için start verildiğini duyuran Samsung Türkiye, ülkemizde dijital sanata ilgi duyanların gönlünü fethedecek üzere görünüyor.

Dileyen herkesin dahil olabileceği bir platform olarak karşımıza çıkan dART, dijital sanat ve NFT teknolojileri üzere alanlarda eğitimlerin verildiği, yeni girişimcilere yol gösterilecek bir mecra olacak. Kullanıcılar, bu platform üzerinden NFT'nin ne olduğunu, bu teknoloji üzerinden nasıl para kazanılacağını, dijital sanatın nasıl ortaya çıktığını ve daha pek çok mevzuyu tüm ayrıntılarıyla öğrenebilecekler.

"Türkiye'de dijital sanatın gelişimine katkı sunacağız"

7c734f7b3048640abfc3e306ba8fd633fe2c51e2.jpeg

Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamalarda, dART platformu aracılığı ile Türkiye'de dijital sanatın gelişimine katkı sağlanacağı söz edildi. "Yaratıcılığını özgür bırak, sonlarından arın." üzere dikkat çeken sloganlara sahip olan platform, sanata yepisyeni bir boyut kazandırmayı vadediyor. Bu ortada; platformda eğitim veren isimler ortasında dalın değerli isimlerinden Hakan Yılmaz ile İhtilal Danyal'ın da bulunduğunu belirtelim.

Samsung Türkiye'nin hayata geçirdiği dART platformu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz, buradaki ilişkiyi kullanabilirsiniz. Platforma kaydolmak içinse buradaki ilişkiyi kullanabilirsiniz...

Samsung Türkiye'nin dART platformu için hazırladığı video

858,460Konular
981,103Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt