Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

san andreas için save ama çok değişik....

san andreas için save ama çok değişik....
0
118

Similar threads

Arkadaşlar lütfen yarım edin! Bilgisayara GTA san andreas'ı yükledimSonra fare sorunu ortaya çıktı intenette baktım uyumluluğu 98 me yap dediler yaptım oldu fare çözüldü fakattt işin garibi oyunun normalde gta san andreas user filese save yapması lazım fakat oraya yapmıyor bu sefer nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gta san indirdim yükledim D klasörüne Bitirilmiş save indirdim Belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atıyorum Oyuna giriyorum kayıtlı yere bakıyorum hiç birşey yok heryeri boş gösteriyor Klasörlerin salt okunur olması bi sorun yaşatırmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Five years ago Carl Johnson escaped from the pressures of life in Los Santos, San Andreas a city tearing itself apart with gang trouble, drugs and corruption Where filmstars and millionaires do their best to avoid the dealers and gangbangers Now, it`s the early 90s Carl`s got to go home His...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
gta san andreas da freefall bölümünde pc hata veriyor ve oyun kapanıyor gta ayı bitirenler ve gta nın freefall bölümünü geçenler o bölümün save dosyasınıupload edip buraya koyar mısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
arkadaslar bu verdigim yama gta san andreas ın adult yamasıdır bu yama ile oyundaki sevgilinizle hos seyler yasayabilirsinizkrulumu cok basit gta san andreas ın klasörü içindeki data dosyasında bulunan scrip dosyasını acın içindeki dosyalar orjinal scrip dosyalaarıdır yedeklemenizi tavsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt